ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Şimdiii arkadaşlar
Sizce bir evlilikte/ilişkide kadın ve erkeğin mesleki açıdan statüsel farklılıklar yaşamaları sorunlara yol açar mı? Günümüz Türkiye'sinde kadınların iyi yerlere gelmeleri, kendilerine bu bağlamda 'uygun eş' kapsamına giren partnerler bulmalarını çok zorlaştırdı malum. Yani çok para kazanan iyi mevkilerde olan bir kadının bu kadar iyi yerlerde olmayan bir erkekle yaşadığı ilişkide sorunlar ortaya çıkar mı sizce???
25 Şubat 2007 22:29
t.j
dininiz imanınız para olmuş
125 Şubat 2007 22:31
fanfan
Teorikte çıkmaz denilse de bence pratikte sorun yaşanır.
25 Şubat 2007 22:32
fanfan
para bence bu durumun ancak %10 unu filan oluşturuyo. Olaya daha çok statü açısından bakabilirseniz memnun olurum:)
ken_ny demis ki:
dininiz imanınız para olmuş
25 Şubat 2007 22:33
ßµ®ãk
ılıskıde cıkan sorun bı sekılde aşılır ama evlilikde ciddi sorunlar yaşanabilir,nedenlerini malum,gelir farklılıgı evlilikde ciddi sorunlar yaratır düşüncesindeyim,ilişkide evliliğe göre daha rahat oldugu ıcın bı cok konuda sorun bi yerde aşılır ama evlilikde 1,2,3 derken kesın biryerde patlark verirki işte o anda ne aşk nede başka birşey önemini yitiriyor sanırım.
25 Şubat 2007 22:34
t.j
statünüz para olmuş.
125 Şubat 2007 22:34
fanfan
hayır para değil diyorum. Para konusu merak ettiğim nokta olsaydı başlığı para ilgili açardım zaten.
ken_ny demis ki:
statünüz para olmuş.
25 Şubat 2007 22:37
zebra finch
Kesinlikle bi yerdee bi sorun çıkar...
25 Şubat 2007 22:40
fanfan
Ben örnek vereyim. Mesela zaman problemi olur.Erkeğin bolca boş vakti varken,kız çalışmak zorunda ve sevgilisi/eşi kadar boş zamanı yok.Bu durumda erkek kadını ilgisizlikle suçlayabilir,kız da bu sıkboğaz durumdan bunalabilir.
25 Şubat 2007 22:42
fanfan
Kültür açısından da farklılıklar yaşanabilir. Türk erkeği ezilmeye pek katlanamıyor,bu da büyük kavgalara yol açar bence. Türk erkeği iktidar meraklısı çünkü çok fazla. Sindirmesi zor diye düşünüyorum
25 Şubat 2007 22:48
ßµ®ãk
inşaat mühendisi olarak sahsen erkegın iş hayatında bolca vakti oldugunu düşünmüyorum,haftanın 7 günü gunde 10 saat iş hayatında olan bir erkek ilgi bekler,işte bu durumda kadın ılgı gostermezse erkek kadını suçlıyabilir.
25 Şubat 2007 22:52
fanfan
iş hayatında çalışma saatleri evet hemen hemen eşitleniyor,tüm gün çalıştıkları sürece hangi meslekte olursa olsun.ama mesela üni.de okurken düşünelim. vakti olmayan kız ve bolca boş gezen erkek??
ßµ®ãk demis ki:
inşaat mühendisi olarak sahsen erkegın iş hayatında bolca vakti oldugunu düşünmüyorum,haftanın 7 günü gunde 10 saat iş hayatında olan bir erkek ilgi bekler,işte bu durumda kadın ılgı gostermezse erkek kadını suçlıyabilir.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9675
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.