ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > ingiltere kupası Chelsea'nin
ingiltere kupa mac chelsea
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

iksir
iksir
47. İngiltere Lig Kupası’nı, finalde Arsenal’i 2-1 yenen Chelsea kazandı. Maviler’e kupayı getiren goller Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba’dan geldi.

İngiltere’nin Cardiff kentinde bulunan Millennium Stadı’nda yapılan ve 70 bin 73 taraftarın izlediği karşılaşmanın ilk golü, 12. dakikada Arsenalli Theo Walcott’dan geldi. Arsenal’in üstünlüğü fazla uzun sürmedi. Chelsea forması giyen Didier Drogba, 20. dakikada Arsenal filelerini havalandırarak 1-1 beraberliği sağladı.

İlk yarının 1-1 tamamlanmasının ardından ikinci yarının son dakikalarına kadar gol olmadı. 84. dakikada Didier Drogba, takımının 2. golünü kaydetti ve maçın skorunu belirledi.

Chelsea’de John Obi Mikel, Arsenal’de ise Kolo Toure ile Emmanuel Adebayor kırmızı kart gördü.
25 Şubat 2007 22:08   mesajın adresini al  

t.j
t.j
vatana millete hayırlı olsun :Pp
25 Şubat 2007 22:11   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
ilk yarıyı kısmen de olsa izledik hatta ben o9uz ve boomerang Chelsea , Aslan67 ve Joshua Arsenali destekliyordu ,taraf bile olmuştuk ,güzeldi :)
25 Şubat 2007 22:12   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Ben dedim ama...
Chelsea alır dedim.
Arsenal gol attı umudumu kaybetmedim.
O değilde izleyemedim.
25 Şubat 2007 22:48   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
Arsenal iyi başladı çok ama Chelsea dengeledi sonra, kavgalar kartlar uçuştu, Drogba attı bitti. :l

25 Şubat 2007 22:52   mesajın adresini al  

dave gahan
dave gahan
nefret ediyorum chelseaden başkanındanda hocasındanda keşke arsenal alsaydı
25 Şubat 2007 22:53   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
ben arsenal demiştim toplaşma esnasında :(
26 Şubat 2007 01:03   mesajın adresini al  

polair
polair
başlığı açan bi bayan olunca zınk oluoverio insan kantin harbiden kantin :D
26 Şubat 2007 06:10   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
gittim, yerinde izledim.
tren yolculugu, asiri yuklenmeden dolayi iskence gibi gecse de degdi mi ? degdi.
ingiliz taraftarlarin arasinda bir chelsea-arsenal final maci izlemek hakkaten mukemmel bir duyguydu. tek kotu tarafi, bana bilet alan arkadasim sagolsun chelseali oldugundan o tarafa oturmak zorunda kaldim, o yuzden mac boyu chelsea taraftari gibi davrandim. neyse artik gulu sevdik, dikenine katlandik.
galler'i de kisa sureli de olsa gormus oldum. meger bir de kendine has aksanlarindan ayri farkli bir dilleri varmis :)

unutamayacagim anlar ise taraftarlarla beraber sarki soyleyerek yurumemiz (sozleri bilmiyordum ama ogrendim biraz hehe), stadyumun atmosferi, alkislar, futbolculara gosterilen jestler, premier league'e dair hersey ..

fotograflar ve detaylar yakinda =)
26 Şubat 2007 13:37   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Özendim. Yapılmazdı ki bu da...
26 Şubat 2007 13:49   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila
ben terry öLdü sandım o darbeden sonra...çok korktum...ve o oyundan sedyeyLe ayrıLırken onu aLkışLayan 70000 kişi futboLun ne oLduğunu bize bi kez daha gösterdi...sanırım ingiLizLerden öğrenecek çok şey var :)))
26 Şubat 2007 14:25   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
kaleci almunia, terry'nin pozisyonundan sonra gercekten cok endiseli gozuktu. bircok chelseali taraftar sasirdi vs.
terry'nin pozisyonu, benim oturdugum yere yakindi da, pek birsey goremedik ama sanirim bir chelseali arkadasi ilk yardim mudahalesi yapmis falan oyle duyduk, aman neyse siz tv'de daha iyi izlemissinizdir zaten :)

ben yolculugumla ilgili bir noktayi atlamisim, sonradan aklima geldi. ilk maca giderken galler trenindeki yigilmadan sonra trene binemeyenler oldu. bu talihsiz kisilerden 60 yaslarina yakin bir amcamiz da, butun trene donup hareket cekti. bunun uzerine herkes koptu falan, super bir enstantaneydi de .. daha onemlisi turk toplumunun espri anlayisi ile ingiliz toplumunun espri anlayisini bu olay araciligi ile bir kez daha karsilastirabildim. kendi kendime dusundum, aynisi bizim ulkemizde yasansa ne olurdu diye de ? herhalde millet trenden inip adama meydan dayagi atardi (!) malesef.
26 Şubat 2007 16:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008