ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Antalyaspor - Fenerbahçe

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 46

thuringwethil
thuringwethil
he he.. :)))))
25 Şubat 2007 22:34   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
bekle ama kardeşim senin hindin kimin hindisine yamanıyor kim 2. kez hindi çektiriyor hepsi gözükecek orda bide kendi full kazanıyorr gibi açıklama yapmıyor mu senin hindin anca samiyenin garajında söker koçum.. tuncay alır o hindiyi çiğ yer..
25 Şubat 2007 23:11   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
e görürüz..büyük konuşmaya devam..
geçen seneki kapaklar, hindiler yetmedi heralde..

ayrıca ben çok iyi olduğumuzu, kazandığımızı da iddia etmedim ki, maçtan önce yap antalya bir güzellik dedim, sevgi kelebeği commandante de çok beklersiniz dedi, pek bekletmedi sağolsun en büyük eğlencemiz..
25 Şubat 2007 23:24   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
benim en büyük eğlencem senle karşılaştığım gün olacak........................
25 Şubat 2007 23:26   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
işte o zaman öğreneceksin ne zaman neler demen gerektiğini koçum senin gerçekten adam olman için o samiyendeki şampiyonluk turunu görmen lazım üstüne bi de beni görmen lazım...:) anca senle o zaman tartışabileceğiz çünkü sen gerçek hindinin kadıköyde doğduğunu bilmeyen bir insansn..
25 Şubat 2007 23:30   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
hahaha.. görürüz turu da, samiyendeki maçı da..merak etme kaç hafta kaldı şunun şurasında
25 Şubat 2007 23:52   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
valla bir zamanlar ben de giriyordum şöyle tartışmalara ama aştım bazı şeyleri..
25 Şubat 2007 23:54   mesajın adresini al  

polair
polair
hönk :S

flamestrike demis ki:

valla bir zamanlar ben de giriyordum şöyle tartışmalara ama aştım bazı şeyleri..

26 Şubat 2007 00:11   mesajın adresini al  

-kaan-
-kaan-
inşallah kupada da ligde de hesabını vericem senin takımım olarak sende hindini anca bahçemde ötleticen..
26 Şubat 2007 00:20   mesajın adresini al  

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
hindi otemiyecek gecen sene girtlagi patladi otmekten hatirlarsan... sonrada ibibigi sey oldu.... anladin sen
26 Şubat 2007 00:39   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      şu anda 37 - 46

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008