| |
thuringwethil
|
|
|
25 Şubat 2007 22:34
|
|
| |
-kaan-
|
bekle ama kardeşim senin hindin kimin hindisine yamanıyor kim 2. kez hindi çektiriyor hepsi gözükecek orda bide kendi full kazanıyorr gibi açıklama yapmıyor mu senin hindin anca samiyenin garajında söker koçum.. tuncay alır o hindiyi çiğ yer..
|
|
25 Şubat 2007 23:11
|
|
| |
thuringwethil
|
e görürüz..büyük konuşmaya devam..
geçen seneki kapaklar, hindiler yetmedi heralde..
ayrıca ben çok iyi olduğumuzu, kazandığımızı da iddia etmedim ki, maçtan önce yap antalya bir güzellik dedim, sevgi kelebeği commandante de çok beklersiniz dedi, pek bekletmedi sağolsun en büyük eğlencemiz..
|
|
25 Şubat 2007 23:24
|
|
| |
-kaan-
|
benim en büyük eğlencem senle karşılaştığım gün olacak........................
|
|
25 Şubat 2007 23:26
|
|
| |
-kaan-
|
işte o zaman öğreneceksin ne zaman neler demen gerektiğini koçum senin gerçekten adam olman için o samiyendeki şampiyonluk turunu görmen lazım üstüne bi de beni görmen lazım...:) anca senle o zaman tartışabileceğiz çünkü sen gerçek hindinin kadıköyde doğduğunu bilmeyen bir insansn..
|
|
25 Şubat 2007 23:30
|
|
| |
thuringwethil
|
hahaha.. görürüz turu da, samiyendeki maçı da..merak etme kaç hafta kaldı şunun şurasında
|
|
25 Şubat 2007 23:52
|
|
| |
üstteki
|
valla bir zamanlar ben de giriyordum şöyle tartışmalara ama aştım bazı şeyleri..
|
|
25 Şubat 2007 23:54
|
|
| |
polair
|
hönk :S
flamestrike demis ki:
valla bir zamanlar ben de giriyordum şöyle tartışmalara ama aştım bazı şeyleri..
|
|
|
26 Şubat 2007 00:11
|
|
| |
-kaan-
|
inşallah kupada da ligde de hesabını vericem senin takımım olarak sende hindini anca bahçemde ötleticen..
|
|
26 Şubat 2007 00:20
|
|
| |
cenk_arkan1905
|
hindi otemiyecek gecen sene girtlagi patladi otmekten hatirlarsan... sonrada ibibigi sey oldu.... anladin sen
|
|
26 Şubat 2007 00:39
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|