ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > 2 mart cuma 20:00
amacli yardim tiyatro dogaclama
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

okinawa
okinawa

Merhaba,

Yildiz Teknik Universitesi Toplum Gonulluleri olarak 28 Aralik 2006 tarihinden beri Turkiye Cocuklara Yeniden Ozgurluk Vakfi ile ortak olarak, Bayrampasa Kapali Cezaevi’ne bagli cocuk tutuk evinde “Ayni Gokyuzune Bakiyoruz” adli projemizi surdurmekteyiz. Projenin amaci; cocuk tutuk evindeki cocuklara insani degerlerin varligini, onlarin da birer “birey” olduklarini hatirlatarak yureklerine dokunmak, ayrica onlari bulunduklari ortamin biraz olsun disina cikarip rehabilitasyonlarin a katki saglamaktir. Bu amacla projemiz, 20 gonullunun bir araya gelerek yuruttugu ve icinde cesitli sosyal aktiviteler barindiran atolyeler icermektedir. Atolyelerimiz arasinda edebiyat, seramik, muzik, maket, kutu oyunlari, resim ve tiyatro calismalari ile film gosterimleri, sportif faaliyetler gibi etkinlikler bulunmaktadir.

Projemizin tiyatro atolyesinin destekcisi “Yersiz Oyuncular Tiyatro Atolyesi” (YOTA) Dogaclama Tiyatro Grubu*, 2 Mart 2007 Cuma gunu saat 20:00’da Beyoglu - Muammer Karaca Tiyatrosu’nda projemiz yararina bir oyun sergileyecektir. Oyundan elde edilecek gelir tamamen hedef kitlemiz olan cocuk tutuk evindeki cocuklarin rehabilitasyonu icin harcanacaktir. Cok emek verilmis ve tamamen yureklerin gucuyle gerceklesen, birilerine carptikca dalgalanan ve buyuyen projemize sizin de katkilarinizi bekliyoruz.

Tesekkurler…

YildizTOG

ben diyorumki ortakantin olarak bizde katılsak destek versek.hem birbiriyle tanışmamış olanlar tanışmış oluruz bu vesile ile hemde bizimde bi katkımız olur ne dersiniz??

bakınız burada da Yıldız tog'un sayfasının adresi var orada etkinliğin afişini de görmeniz mümkün

http://www.yildiztog.com/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=32

bir de * “Yersiz Oyuncular neye benzer acaba?” diye merak edenler için;

http://www.youtube.com/watch?v=3a-WtZHeOm8

düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar
23 Şubat 2007 23:09   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
bu yapılanlar saygı duyulunası...

benim fikrim:"yap iyiliği at denize"
23 Şubat 2007 23:39   mesajın adresini al  

gissem =)
gissem =)
aslında çok güzel bi organizasyon olur.
ayrıca videoyu izledim gayet eğlenceli bence bunun için konuşulup bişiyler yapılmalı
şahsen gelmek isterim ama tam olarak neresi oldugunu anlamadım bide akşam vakti bayrampaşadaysa benim için zor olur
24 Şubat 2007 10:35   mesajın adresini al  

toslumbaga
toslumbaga
http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=9542

burda böyle hayır yardım işleri pek tutulmyo canım.. hiç açmasaydın başlığı sinirlerini bozmasaydın:)
ben açtım kendi kendime baardım durdum..
24 Şubat 2007 18:27   mesajın adresini al  

okinawa
okinawa
toslumbaga hiç farkında değildim sende açmışsın aynı başlığı.
demek katılan olmadı yazık:(

neyse ben orda olucam arkadaşlar gelenleri beklerim
bayrambaşa da değil odakule de ayrıca.yani yanılmıyosam bi daha bakarım ama..sizde bakabilirsiniz afişte yazıyor olması gerek.
biletler 5 ytl bedava denebilecek bir mebla
ben erken bi vakitte buluşup bi yemek ve sohbet olayına da gireriz diye düşünmüştüm açıkçası
benle iletişime geçmek isteyenler mail atabilir yada direk buraya yazsın farketmez
25 Şubat 2007 00:56   mesajın adresini al  

cimcirix
cimcirix
İlginiz için teşekkürler,
Biletlerimiz tükenmiş durumda :) Neyse ki ilgi gösteren başkaları da var. Şu anda organizasyona 4 gün kalmasına rağmen kapalı gişe durumundayız.. :)
Bu arada Muammer Karaca Tiyatrosu , Odakule'nin tam karşı sokağında..

Yürüttüğümüz projeler için ; www.yildiztog.org

Toplum Gönüllüleri Vakfı için ; www.tog.org.tr

Eleştirmek için değil, değiştirmek için...
27 Şubat 2007 00:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008