| |
the end
|
Dunyaya istemeden geliyoruz..belki mutluluklar uzerine kurulmus bir yuvada belkide mutsuzluklarla dolu bir yuvada geliyoruz ve getiriyoruz ya siz ona bakin.Bu yasam surecimizi kimilerimiz mutlu,kimilerimizde mutsuz olarak bitiriyoruz.Iste hayatimizi mutlu edecek asagida yazili vasiflarda......
Sizi sizin kadar tanıyan biri; sizi düşünen, düşünmeyi öğrenmiş, sakin, uslu, efendi, oturmayı kalkmayı bilen, sevmeden edemediğiniz biri. Size sizi anlatmayı seven, sizi başkalarına anlatmayı her şeyden çok seven, sizin için çok şey yapmaya hazır biri.
Bazen biraz fazla konuştuğundan yakındığınız ama ne söylediğini bildiğinden hep emin olduğunuz, sizi tanıdığı kadar kendini ve hayatı da tanıyan biri.
Bazen düşüncesine şiddetle ihtiyaç duyduğunuz biri.
Sabahın üçünde ayıp olur mu diye endişelenmeden arayabildiğiniz ve üçüne beşine bakmadan size duymanız gerekenleri söyleyen, gecenin o karanlığında kalkıp ışığı yakan, masanın başına geçen biri.
Kaleminiz-kağıdınız, aynanız, saatiniz, kravatınız olan, bazen gölgeniz olan biri.
Ve bazen vicdanınız, eh bazen de uykusuz bıraktığınız için, vicdan azabınız olan biri varmi?
ve AŞIK olduğunuzu nasıl anlarsınızzz????
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
wallaaaaaa wardıı şimdi yok aşık olduğumu aşık olduktan 1 sene snr anladım ehüeee :D
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
comandante
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
hırpık
|
Aşk'tan nefret ediyorum..
|
|
1 ~ 549 gün
|
|
| |
gokkche
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
ulaşfirarda
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
hiyelkar
|
|
|
1 ~ 549 gün
|
|
| |
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
peter pan
|
Sizi sizin kadar tanıyan biri;
böylesi zaten bulunamaz. yok diye üzülmeyin:))
|
|
1 ~ 549 gün
|
|
| |
.....demolight.....
|
var mi yokmu bi karar verebilsemmm
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
abbas
|
Bu kadar soru işareti düşman başına
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
por una cabeza tango
|
e böyle biri olursa nefes almana yaşamana da gerek kalmaz
vereyim bari hayatımı da o yaşasın
bu ne yaa o_0 her an her yerde.oha cidden :S
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
aynen_kanka
|
annelerımız hepmız ıcın ortak cevaptır...
|
|
2 ~ 549 gün
|
|
| |
eletuera
|
aman yok .olmasında bu ne ben peşimde gölge deil yanımda her zaman en azından dostum olucak, gerekirse kavgada edebileceğim birini isterimm!
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
hırpık
|
bütün bu özelliklere sahip birini arıyorum..aha buradan da ilan ediyorum..kalifiye elemanlar bana özelden ulaşabilir!.. :Pp
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
|
amaaaannnn çok da iyi değil karşınızdaki biraz farklı olsun değil mi yoksa sıkılırız :P
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
ivy
|
ewet kesinlikle annem dışında yok
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
o şimdi plajdaa
|
YOk böle biri olmıcak da....:(
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
yok öle biri şu forumda kaç kişi var dicek merak ediyorum oranlama yapıcam:)))
|
|
~ 549 gün
|
|
| |