ağaçların arasında olsun,yakınından bi yerinden dere geçsin,geniş bahçesi olsun,dublex olsun,çeşit çeşit hayvan olsun,...
bi de benim olsun yeter kira olmasın yani:)
19 Şubat 2007 23:50
elfff
iyaz -> "neden özellikle "inek"i de belirttin ? :))"
çünkü seviyorum insanlar biraz garip karşılıyo ondan inek de dahil dedim arkadaşım ok...? :)
20 Şubat 2007 00:21
damla
tek katlı bahçeli bi ev yada şehir içinde teras jkatıda olur. köpek istiorum yada kedi ama hayvan olsun evde sıcakkanlı en azından :) sonraaa domeclassic olucakkkk , sonraaa zevkli bi ev ama daha çoook var :(
20 Şubat 2007 00:38
ürperi bacası
bahçeli
20 Şubat 2007 00:42
~balım~
benim mimarım hazır ben anlatacağım o yapacak :P
20 Şubat 2007 00:44
şekerr
arkadaşlarr projenzz hazırsaa ben yapmaya başlayayım inş mühendisi adayı olarak:))fiyatlarr uygundrrr.limitsizz taksitt imkanıı peşin fiyatına:)))
20 Şubat 2007 01:09
emocan
Dünya da iman AHİRETTE MEKAN die boşa dememişler boşverin bu dünyayı :P
Bi de şekerr den böyle bi imar teklifi gelmiş..ben de evin elektronik aksanıyla ilginebilirim...piyasanın yarı fiyatına :P...
20 Şubat 2007 02:09
_.serenisy._
accaip istiorum evim ossun
20 Şubat 2007 02:41
gsound
hanzel ve gretel masalındaki cadının evi olsun
120 Şubat 2007 03:04
emocan
ii de abi açın biri gelir evini yer bea :P...yanında da kola çeşmesi olursa bi de hem yer hem içer :P
20 Şubat 2007 03:41
tunch €r£n
güzelim sinop umda denize 0 dublex,barbeküsü we mini barı olan bahçeli bi ew...çok şey mi istedim...:S
20 Şubat 2007 03:54
iy@z
tamam arkadaşım :))
elfff demis ki:
iyaz -> "neden özellikle "inek"i de belirttin ? :))"
çünkü seviyorum insanlar biraz garip karşılıyo ondan inek de dahil dedim arkadaşım ok...? :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9544
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.