| |
iy@z
|
evet arkadaşlar kendi evinizin tasarımcısı siz olun. nasıl bi evde yaşamak istersiniz ???
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
bende bi internet sitesi fln vericeksin sandım ne güsel hayatımdaki evi yaratıcaktım :(
|
|
2 ~ 550 gün
|
|
| |
hırpık
|
işte bu..
-arethusa- demis ki:
pembe panjurlu
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
iy@z
|
:)) olsun sözlü olarak yarat sen d evini !
clementine*poh poh demis ki:
bende bi internet sitesi fln vericeksin sandım ne güsel hayatımdaki evi yaratıcaktım :(
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
ürperi bacası
|
bende öyle sandım :(
clementine*poh poh demis ki:
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
aslan67
|
otlar içinde:)müstakil,tercihen 2 katlı,önünde meyve ağaçları ve ağaclara kurulu bir salıncak bir de hamak:)ayrıca keyifli tatil günleri için bir adet sallanan sandalye ve otlarda koşup oynayacak bir iki velet:))
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
avicenna
|
gökdelende bi tarafı komple cam şöle 70 80 .kat gece aya bakarken fazla kafamı kaldırmaym
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
iy@z
|
benimki ile aynı temayı içerior yaw ! ! ! :)
aslan67 demis ki:
otlar içinde:)müstakil,tercihen 2 katlı,önünde meyve ağaçları ve ağaclara kurulu bir salıncak bir de hamak:)ayrıca keyifli tatil günleri için bir adet sallanan sandalye ve otlarda koşup oynayacak bir iki velet:))
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
aslan67
|
evin içini unutmuşum:)bi çalışma odası,geniş mutfaklı(döke saça yemek yapmaya calısmamız icin:),5-6 odalı olsun mimkinse:)jakuzili olsn bi de:)
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
iy@z
|
süperr valla :))
drozgen demis ki:
gökdelende bi tarafı komple cam şöle 70 80 .kat gece aya bakarken fazla kafamı kaldırmaym
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
evin içi önemli değil dışarda iki inek bi midilli bi de saint bernard.. aç kalırsa da beni yesin..:))
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
despair
|
deniz kenarı stüdyo tipi küçük ama kullanışlı büyük camları olan pastel tonlarda döşenmiş olsun daha ne isterim ki =))
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
iy@z
|
daha ne olsun ki gerçekten :))
despair demis ki:
deniz kenarı stüdyo tipi küçük ama kullanışlı büyük camları olan pastel tonlarda döşenmiş olsun daha ne isterim ki =))
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
demonstorm
|
illa ev bişi aracılığıyla ev yaratmak isteyen arkadaşlara the sims i öneririm işinizi görür :) ben interneti olan sahilde bi çadırı tercih ederim ev flan istemiom yer değiştiremion sonra böle gezici oliim ben aynı yerde kalmak istemiom artık :))
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
iy@z
|
demonstorm demis ki:
illa ev bişi aracılığıyla ev yaratmak isteyen arkadaşlara the sims i öneririm işinizi görür :) ben interneti olan sahilde bi çadırı tercih ederim ev flan istemiom yer değiştiremion sonra böle gezici oliim ben aynı yerde kalmak istemiom artık :))
|
ne de olsa göçece bir soydan gelioruz deil mi :))
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
demonstorm
|
göçebelik umrumda değil ben artık şehire birilerine bağımlı yaşamak istemiom rahat güzel manzarası olan heryerde bilgisayar üstünden işimi yaparak yaşamak istiom o kadar gittiğim yerlerde yaşayanları rahatsız edip yerinden kovmuom ki göçebelikle alakası yok gezgin dielim :)
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
elfff
|
bi tarafı komple cam yeşillik içinde havuzlu, bi sürü de hyvan olsun içinde inek de dahil...:)
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
iy@z
|
neden özellikle "inek"i de belirttin ? :))
elfff demis ki:
bi tarafı komple cam yeşillik içinde havuzlu, bi sürü de hyvan olsun içinde inek de dahil...:)
|
|
|
~ 550 gün
|
|
| |
eletuera
|
istanbul cihangirde tavana kadar pencereleri olan ucundanda olsa denizi görebileceğim herşeyin eski ama kullanışlı olacağı özgürlüğümü sınırlamıyacak rahat bi eww=)))
|
|
~ 550 gün
|
|
| |