ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
hayalinizdeki evi yapın
ikamet hayal mimar ev
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

iy@z
iy@z
evet arkadaşlar kendi evinizin tasarımcısı siz olun. nasıl bi evde yaşamak istersiniz ???
~ 550 gün   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
pembe panjurlu

clementine*poh poh
clementine*poh poh
bende bi internet sitesi fln vericeksin sandım ne güsel hayatımdaki evi yaratıcaktım :(
 2   ~ 550 gün   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
işte bu..

-arethusa- demis ki:

pembe panjurlu

iy@z
iy@z
:)) olsun sözlü olarak yarat sen d evini !

clementine*poh poh demis ki:

bende bi internet sitesi fln vericeksin sandım ne güsel hayatımdaki evi yaratıcaktım :(

ürperi bacası
ürperi bacası
bende öyle sandım :(

clementine*poh poh demis ki:

aslan67
aslan67
otlar içinde:)müstakil,tercihen 2 katlı,önünde meyve ağaçları ve ağaclara kurulu bir salıncak bir de hamak:)ayrıca keyifli tatil günleri için bir adet sallanan sandalye ve otlarda koşup oynayacak bir iki velet:))

avicenna
avicenna
gökdelende bi tarafı komple cam şöle 70 80 .kat gece aya bakarken fazla kafamı kaldırmaym

iy@z
iy@z

benimki ile aynı temayı içerior yaw ! ! ! :)

aslan67 demis ki:

otlar içinde:)müstakil,tercihen 2 katlı,önünde meyve ağaçları ve ağaclara kurulu bir salıncak bir de hamak:)ayrıca keyifli tatil günleri için bir adet sallanan sandalye ve otlarda koşup oynayacak bir iki velet:))

aslan67
aslan67
evin içini unutmuşum:)bi çalışma odası,geniş mutfaklı(döke saça yemek yapmaya calısmamız icin:),5-6 odalı olsun mimkinse:)jakuzili olsn bi de:)

iy@z
iy@z

süperr valla :))

drozgen demis ki:

gökdelende bi tarafı komple cam şöle 70 80 .kat gece aya bakarken fazla kafamı kaldırmaym

dreamworks®
dreamworks®
evin içi önemli değil dışarda iki inek bi midilli bi de saint bernard.. aç kalırsa da beni yesin..:))

despair
despair
deniz kenarı stüdyo tipi küçük ama kullanışlı büyük camları olan pastel tonlarda döşenmiş olsun daha ne isterim ki =))

iy@z
iy@z
daha ne olsun ki gerçekten :))

despair demis ki:

deniz kenarı stüdyo tipi küçük ama kullanışlı büyük camları olan pastel tonlarda döşenmiş olsun daha ne isterim ki =))

demonstorm
demonstorm
illa ev bişi aracılığıyla ev yaratmak isteyen arkadaşlara the sims i öneririm işinizi görür :) ben interneti olan sahilde bi çadırı tercih ederim ev flan istemiom yer değiştiremion sonra böle gezici oliim ben aynı yerde kalmak istemiom artık :))

iy@z
iy@z

demonstorm demis ki:

illa ev bişi aracılığıyla ev yaratmak isteyen arkadaşlara the sims i öneririm işinizi görür :) ben interneti olan sahilde bi çadırı tercih ederim ev flan istemiom yer değiştiremion sonra böle gezici oliim ben aynı yerde kalmak istemiom artık :))

ne de olsa göçece bir soydan gelioruz deil mi :))

demonstorm
demonstorm
göçebelik umrumda değil ben artık şehire birilerine bağımlı yaşamak istemiom rahat güzel manzarası olan heryerde bilgisayar üstünden işimi yaparak yaşamak istiom o kadar gittiğim yerlerde yaşayanları rahatsız edip yerinden kovmuom ki göçebelikle alakası yok gezgin dielim :)

elfff
elfff
bi tarafı komple cam yeşillik içinde havuzlu, bi sürü de hyvan olsun içinde inek de dahil...:)

iy@z
iy@z

neden özellikle "inek"i de belirttin ? :))

elfff demis ki:

bi tarafı komple cam yeşillik içinde havuzlu, bi sürü de hyvan olsun içinde inek de dahil...:)

eletuera
eletuera
istanbul cihangirde tavana kadar pencereleri olan ucundanda olsa denizi görebileceğim herşeyin eski ama kullanışlı olacağı özgürlüğümü sınırlamıyacak rahat bi eww=)))

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008