qtv'nin paçası tutuştu ondan bu haberler...hiçbişey olmaz demişti dersiniz...ne ana sözleşmede ne de sözleşmenin diğer maddelerinde birleşmeye engel olacak bir hüküm yok..
20 Şubat 2007 13:37
onur..!
dolandırmak istediklerinden deil salaklıklarından olmuştur. Affedin 6alatasarayı zaten allah vurmuş
20 Şubat 2007 14:05
-kaan-
6alatasaray değil mi her türlü şeyi bekliceksin onurcum bu yaptıkları hava kalır..
20 Şubat 2007 15:47
rap'unzel
ewet zaten aziz yıldırım çok yasal yollardan para kazanan bi adam ya :) en büyük Galatasaray kıskananlar ÇATLASIN :)))
20 Şubat 2007 17:41
-kaan-
üfff aziz yıldırımın babası çiftçi bee adam çalıştı çalıştıda kazandı öle babadan görme adamlardan değil sen çatır çatır çatlamaya devam et üstteki foruma bak yada..
20 Şubat 2007 17:43
fizban
lol nası bi cümle o ya ? gerçek BENCE ne demek ? gerçek ya herkese göre gerçektir, ya da kimseye göre değildir. aziz yıldırım şu an o tribündeki kişilere dava açabilir, aynı şekilde tümer de. bu adamlar aasker kaçağı değil. askerlik yapmadılar sadece.
zaten burada kimse canaydın dolandırıcıdır şerefsizdir demiyo ayrıca. dolandırıcılıktan dava açılmış deniyo. böyle kuyruğunu kaptırmış kedi gibi hemen bağırıp çağırıp benim babam seninkini döver moduna girmenin anlamı yok. ayrıca canaydın da dolandıracak kadar salak bi adam değil zaten, dolandırmaz. ha öyleyse de işallah dolandırmamıştır da ben ölene kadar gs nin başında kalır.
20 Şubat 2007 22:32
comandante
fizban demis ki:
. ha öyleyse de işallah dolandırmamıştır da ben ölene kadar gs nin başında kalır.
,
Amin inşallah Nice nice kazanılacak seçimlere
20 Şubat 2007 22:36
manas
salaklığını bilmem de samim som muydu neydi o adama kulübün paralarını kaptırıyordu nerdeyse.. baya da para kaybettik sanırım o işten dolandırır mı bilmem de iyi dolandırılıyor.ya da dolandırılmak istedi çok akıllı ikisinden biri ama kulübü sait som olayında büyük zararları dokundu canaydının her olayda olduğu gibi.
aldığı her karar aleyhimize oluyor Türk Cumhuriyet tarihinin Süper lig 1. lig 2. lig ve amatör kümeleri de dahil tartışmasız en kötü kulüp başkanı. Umarım bizde bir gün canaydınsız güzel günler göreceğiz. Şu an en dipteyiz en yüksekten en dibe çakıldık bundan kötüsü de olamaz zaten yöneticilik anlamıunda gelecekten umutluyum ben yaşı da baya benden büyük ölmeden canaydın harici bir başkan görecem galatasarayda her şey gelecekte daha iyi olacak Allah bana ömür verirse...
20 Şubat 2007 22:41
-kaan-
yüce rabbim inşallah ÖZHAN CANAYDIN kuluna bitmez bir ömür nasip eylersinnn başka nerde fener takıcakk 6s başkanı alkışlıcak..
21 Şubat 2007 00:54
dreamworks®
en azından gidene gel demiyoruz..
221 Şubat 2007 01:27
-kaan-
özhan gibi mezardan çıkmış başkanım olmasın ben gidene gel derim çünkü ben fenerbahçeliyim öle diğer düzembaç takımları tutmam senin tabirinle lakin işe yaramışta artı 7 olmuş ligde beşiktaşı ben zaten oldum olası kaale bile almam beşiktaş kimki ama gs olucağına beşiktaş olsun bana kalırsa.. ligi boşverdim bile orda ulusoy galatasaray koalisyonu var benim derdim alkmaarrla inşallah geçeriz diyorumda taa ki deivid oynamazsa..
21 Şubat 2007 01:40
dreamworks®
inşallah geçersiniz milli kulvarda lafım yok zaten.. kim olursa olsun futbol namına ''ama türk futbulu'' bişeyler yapsın ya da yapmaya çalışsın yeter.. avrupa arenasında olan tüm kulüplerin başkanı için söylüyorum..uefa bi başarıydı.. keşke italya ispanya ingiltere futbol kulüpleri gibi şampiyonlar ligi kupası kaldıran takımlarımız olsa.. onlar gibi altyapımız olsa devamlılık sağlayabilsek.. ama bu ülkede ne oluyo ki bu olacak.. benimki de hayal..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9539
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.