çok içinde kalırsa mutlaka konuşulmalıdır ama yine de olmazsa zorlamanın da bi anlamı yok yaşanan güzel anılar öyle kalmalı.
19 Şubat 2007 19:02
gitanne
gurur vardır yanı genelde nedense kımse böle bşy yapmak ıstemz ama ıster ıstemez ınsanlar gurur yapabılıo..bnce yapılmaması gerekır...
19 Şubat 2007 19:05
schizophrenia
bence yapılmamlı aslında bi kez bitince yapılan hiçbir yama eskiye dönemk için yetmiyor..Yapılan öylece bırakılıp zamanın onu unuttrması beklenmeli tabi bunu söyleyen ben böyle yapabiliyor muyum?hyr..hay bu duyguların..bu arada ben yalvarmadım hep kendimi engelledim yalvarmadığım için de pişman değilim dönüp baktığımda yalvarmamı hak etmemiş zaten diyebiliyorum..
19 Şubat 2007 19:16
queen of bongo bong
olur hemde cok super yapılır:D
19 Şubat 2007 19:19
-=[ €r?€m]=-
bence tabiyki gurur olur.aşkın için yerlerde sürünürsen bi süre sonunda onun gözünde de paspas olursun
19 Şubat 2007 19:26
~balım~
gurur aşkı ziyan eder
19 Şubat 2007 19:45
arethusa//lúthien
terketmeden önce düşünücektin...
19 Şubat 2007 19:53
demonstorm
eğer onunda senin gerçekten tüm ruhuyla kalbiyle senin olduğunu biliosan olmaz herşey göze alınmalıdır ama o istemiyorsa yaptığın sadece sevgine ihanettir sevgi gerekirse onu başkasıyla görmene katlanabilme durumudur onun mutluluğu için herşeyi göze alma durumudur
19 Şubat 2007 19:55
küçük bir kız çocuğu
Kutsi : "aşkınn gururuuu olmaz olamaaz benim derdime çare bulunmazzzzzz.. ben çilekeşşşş sen günahkar.. allah biliyoooooooooor seven yıkılmaz.."
19 Şubat 2007 19:56
banshee
Bari gururun olsun, derler adama.
Gururuma yenilirim yenilirsem. Varsın dursun bir kenarda, aşktan banane.
Büyük kkonuşmamak da lazım tabii.
19 Şubat 2007 19:58
arethusa//lúthien
aşk bi daha olabilir ama gururunu kaybedersen napıcaksın?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9534
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.