aşk bu,sevgi bu..öle saçma sapan dalgalara gelmez..duygularla oynamaya gelmez..dimi ama?
19 Şubat 2007 02:13
tebessümüklü-t & t
hırpık demis ki:
bana aşkını haykıran hanginiz?? söyleyin bakayım!!! =))
valla ben deyilim :P
19 Şubat 2007 02:13
manas
gokkche demis ki:
ya nie şöylesine sevgi dolu bi başlıkta bile kavga çıkaracak şeyler yasıldığını anlamıyorum. başlığı beğenmeyenler yazmasın. yok efendim niye böyle başlıklar açılıyomuş bilmem ne. beğenmiyosanız gidin beğendiğiniz yere yazın. kavga çıkarmanın, insanları aşağılamanın âlemi yok...
alkışladım bi de desteklerim diyeyim dedim...
bakalım başka da haykıracak var mı gerçi içine ettiler başlığın daha kimse konuşmaya ne kadar cesaret eder bilmem de..
119 Şubat 2007 02:13
mona roza
Bildiin gibi bende çok güzel alay ederim altndan kalkamazlar!....
yaf ne geriyosun geyik işte sana bişy diyen yok ki foruma konuşuluo,mutlu olun yahu =)))
19 Şubat 2007 02:14
gokkche
aman alkışlamayın artık şakşakçılıkla suçlanıyo alkışlayanlar:Pp
119 Şubat 2007 02:16
gocuk[gogo]
Bu işi geie vurmakta haklı olan arkadaşlar var nedense bunu yapan arkadaşlar hep mantıklı forumlarda da kendilerine partner arama amaçlı bu geik muhabbetini sürdürüolar!...
Arkadaşlar lütfen burası Partner bulma sitesi diil!....
Daha düzeyli olalım başlıı beenmeyen söölesin geyie vurmasın!....
119 Şubat 2007 02:16
_.serenisy._
sacmalamaın arkadaslar beenmeen buyursun gitsin tutan yoq:)
119 Şubat 2007 02:17
küçük bir kız çocuğu
hırpık demis ki:
bana aşkını haykıran hanginiz?? söyleyin bakayım!!! =))
benim o =) =)
çoooooook seviyorum seni..
19 Şubat 2007 02:17
gocuk[gogo]
mona roza demis ki:
Bildiin gibi bende çok güzel alay ederim altndan kalkamazlar!....
yaf ne geriyosun geyik işte sana bişy diyen yok ki foruma konuşuluo,mutlu olun yahu =)))
Ama Forumu da ben açtım!....
19 Şubat 2007 02:18
hırpık
valla ben deyilim :P
hımm..peki öyle olsun bakalım..evet, biri elendi.. :Pp
haykıramıyorum çünkü aşık olamıyorum =(( aşık olamıyorum çünkü aşık olabilecek birini bulamıyorum.. :S ya da öyle biri varsa da o kadar kör olmuş ki gözlerim artık ben görmüyorum..
19 Şubat 2007 02:19
porcelain babé
ben çok katıldım buna:) nedense hep aynı insanlar farklı forumlarda bi olay çıkarma girişiminde bulunuyolar..acaba şey gibi bi durum mu var..allaah! forum açılmış ben burdan hatun kaldırırm veya ben burda şanımı yürütürüm gibisnden bi saçmalık:?
gocuk demis ki:
Bu işi geie vurmakta haklı olan arkadaşlar var nedense bunu yapan arkadaşlar hep mantıklı forumlarda da kendilerine partner arama amaçlı bu geik muhabbetini sürdürüolar!...
Arkadaşlar lütfen burası Partner bulma sitesi diil!....
Daha düzeyli olalım başlıı beenmeyen söölesin geyie vurmasın!....
19 Şubat 2007 02:21
hırpık
küçük bir kız çocuğu demiş ki:
benim o =) =)
çoooooook seviyorum seni..
canım benim sen benim tek sevgilimsin =))) ben de seni seviyorum.. :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9531
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.