ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ben de çok merak etmeye başladım. etkileyici olmuş fragman da
18 Şubat 2007 13:51
aslan67
abi şahane bişiye benziyo..da vinci şifresi tarzı bi atraksiyonlar var kanımca,hadi hayırlısı:)ilginc,bizim jim adam olmus da ciddi yapımlarda rol almaya baslamıs:)
18 Şubat 2007 13:56
boomerang ¹³
23 + "32"(inverse of 23) = 55
S A T A N = 19 1 20 1 14
S+A+T+A+N=55
W is the most powerful man on earth.
W is the 23rd letter in the alphabet.
W became President the day after 19-01-2001-AD
19-01-2001-AD = 19-01-20-01-14 = S-A-T-A-N
my surname is within "20012001AD"
JIAAD = 10-09-01-AD the day before 11-09-01-AD when the JIAAD began.
7 years after 10-09-01-AD (the day before 11 sept 01)
is 10-9-8-AD (like a countdown 10,9,8) J-I-H-AD
PEACE BE WITH YOU 10-17-08-AD
abi n'aptın sen ya?
jim carrey.. kaçmaz.. ;o)
18 Şubat 2007 14:00
kupa kızı
hmm Jim Carrey'e göre farklı bi film...Adamı böyle ciddi filmlerde görmeye pek alışık değiliz ama ilginç bi konuya benziyo merak uyandırıcı...
18 Şubat 2007 14:39
polair
talihsiz serüvenler dizisi de farklıydı ve ben çok sevmiştim ama eternal sunshine of the spotless mind o kadar umrumda olmamıştı lakin başrol aplamız iğrençti "kate winslet" ı seviom ama başarısızdı kanımca tabiii...jim carrey rullaz!!!
18 Şubat 2007 15:18
boomerang ¹³
rullaz.. evet sen de haklısın..
218 Şubat 2007 16:39
denizhan
kate winslet mi basarisizdi o filmde ?
bence sen bir daha izle ve oyunculuklara dikkat et.
bu arada jim carrey ne yapsa izleniyor. komedisi de super, truman show'u da, eternal sunshine'i da ..
18 Şubat 2007 17:28
onurmetu
bu film tutacak bence ilk defa gerilimde izleyeceğiz onu...
18 Şubat 2007 20:53
demonstorm
tembelim izlemeye yaklaşmadım ama jim carrey se muhteşemdir fragmana gerek yok 23 şubatı beklicem :) iyi seyirler gidecek olanlara
19 Şubat 2007 01:52
serkan a.k.a deja`vu
benim gibi sayı delisi bi insan için mutlaka gidilmesi gereken bi filmdi..üstüne üstlük bi de fragmanı izleyince soluğu sinemada aldım, jim carrey nin bu tarz filmlerde her zaman daha başarılı oldugunu dusunmusumdur ztn, bu sefer de beni yanıltmadı.. çok güzel kurgulanmış, güzel kamera açıları ve çekimler yakalanmış bir film.. mutlaka izlenmeli..
film adına uygun olması açısından 02.03 te girdi, yani bu cuma.
bu arada fingerling in dövmesine de hasta oldum belirtmeden edemicem..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9521
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.