bugün babam bizi pc başından kaldırıp kendi girdi öğrencem diye ben de nete girmeyi gösterdim
2 dk sonra bi kıyamet koptu evde adam bi siteye girmiş çıplak hatunlar çıkmış karşısına geri de çıkamamış siteden beni çaırdı başladı söylenmeye
-bu pc bu evden gidecek
-leşşolueşşek bi daha gece nete girdiğini görmiycem ( eşşolueşşek=kardeşim)
-hatun hep senin yüzünden al işte aldık pc gördün mü olun neden netten çıkıyo....
18 Şubat 2007 00:51
exixizolsun
Bir hafta önce Alsancakta gezerken gördüğüm 2.10 boyundaki iri desem değil bariz şişko göbekli, saçlarını sumo güreşçisi gibi yukarıdan toplanmış, tombik yanaklı, yürüyüşüyle dalga geçtiğim çocuğu voleybol maçından sonra oynanacak basket maçı için kenarda beklerken gördüğümde çoook güldüm. Dünya küçük .Allah'tan çocuk beni farketmedi,geçen sefer taklidini yapınca sanırım bana baya bi kızmıştı.
18 Şubat 2007 00:54
exixizolsun
bide aynı maçta. Arkassporlu Suela Mendez'e inatla süheyla derkende çok eğleniyordum. Maçlarda dengemi kaybediyorum ya cidden...
18 Şubat 2007 00:56
hırpık
kantinde birçok insanın beni erkek olarak bilmesine ve birlikte vakit geçirdiğim arkadaşlarımın anlattıklarına güldüm..
18 Şubat 2007 02:32
manas
5-6 tan egülünecek olay vardı da elemanları tanımayan gülmez maalesef ama güleç bir gündü hakkaten...
ilayla onurun gitmesine çok güldük ama o anlamıştır mesela :))))))))))
18 Şubat 2007 02:41
aynen_kanka
rock house ta oynayan kirmizi gomlekli cocuga gtumle guldum:))))
ama yuce insandi acayip figurler sergiledi ...
18 Şubat 2007 02:46
hırpık
ben daha çok onur'un gitmesine koptum ama =)))
manas demis ki:
5-6 tan egülünecek olay vardı da elemanları tanımayan gülmez maalesef ama güleç bir gündü hakkaten...
ilayla onurun gitmesine çok güldük ama o anlamıştır mesela :))))))))))
18 Şubat 2007 02:59
manas
::))))))))))))))))) anladım galiba :::PPPPPPPPP
hızlı hızlı gözden kayboluşşşşşş::PPPPP
18 Şubat 2007 03:05
sekershey
evet yaaaaaaaaaa sana katılıyorum arkadaşım valla bugün iğrenç 1gündü ve nerde saplar beni buluolar:(((((( valla sinirden karnıma ağrılar girdi şimdi ağlayacağım offfff
kupa kızı demis ki:
gülenler gülmeyenleri güldürsün :)
18 Şubat 2007 03:31
manas
arkadaşa sanırım bir kısım abazalar yazmışş .. son darbeyi de ben vurayım da bari tam olsun çıkar mısın benle şekerşeyyy ::PP
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9495
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.