ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Gereksiz paranoya
sevgili kiskanclik paranoya
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

armin
armin
Yahu insanın sevgilisine karşı yaptığı gereksiz paranoyaları düşünüyorum aynı benim şu anda içinde bulunduğum durum gibi. Evet, kendi kendime burda kıskançlık krizlerine giriyorum ve hatta bunu yaparken onun yaptığı basit şeyleri öyle kılıflara sokuyorum ki ortaya mükemmel bir plan çıkıyor. Sonra da kendi kendime "oha" diyorum ama bir yandan da sevgilimin böyle şeyler yapmayacağını biliyorum. Öyle işte... Diğer insanlar bu şekilde normal davranışlara kılıflar uydurarak kendine göre nedenler bularak spazmlar yaşıyormudur acep?
16 Şubat 2007 18:40   mesajın adresini al  

-&-...........-&+
-&-...........-&+
ilişkide birinci kural:
salla gitsin..
16 Şubat 2007 18:43   mesajın adresini al  

armin
armin
ehem... an itibariyle sallamamayı tercih ediyorum, yani saygı ile ilgili bir durum.
16 Şubat 2007 18:44   mesajın adresini al  

-&-...........-&+
-&-...........-&+
gereksiz paranoyaların için söyledim bunu...
16 Şubat 2007 18:47   mesajın adresini al  

lithium
lithium
yok insan bünyesinin hayal gücünü kullanmaya ihtiyacı oluo sanırım.. benim ki bu aralar acayip faaliyette...
sallayamıosun da, kolay olmuo ki?!

dummy_-variable
dummy_-variable
ilgi gösterme bi müddet hissetçek mi bakalım
?

lithium
lithium
kaybetme korkusundan diil mi zaten bu paranoyalar?
ilgi gösterme gibi bi şey olamaz.. çünkü ters teperse durum ,daha zor bi durum altında kalıo insan..
16 Şubat 2007 18:49   mesajın adresini al  

-&-...........-&+
-&-...........-&+
paranoyalarını ne kadar ciddiye alırsanız o kadar ilerler ve beyninizi bir o kadar meşgul ederler ilişkinizi kötü etkiler bu.salla gitsin derken bu tür gereksiz düşüncelere kapılmayın demek istedim..seviyomusun seviliyomusun tamamdır gerisi ufak tefek ayrıntı sadece...
16 Şubat 2007 18:50   mesajın adresini al  

armin
armin

İlgi göstermezsem o bunu yanlış anlar ki gayet haklıdır, zaten birazdan konuşucaz ve içim rahatlayacak biliyorum. İlgisine lafım yok papatya'nın =)

dummy_-variable demis ki:

ilgi gösterme bi müddet hissetçek mi bakalım
?

16 Şubat 2007 18:52   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
paranoya yaptıkça oyalanacak şeyler bulmak.. akıl dağıtmak en mantıklısı.. insanoğlu olayları kafalarında büyütmekte çok başarılı zira.. ben de dahilim buna..
16 Şubat 2007 18:52   mesajın adresini al  

lithium
lithium
kusursuz cinayet planları diorum ben buna kendimce..
16 Şubat 2007 18:54   mesajın adresini al  

armin
armin
paranoyaya anlık ilgisizlikler sebep oluyor galiba. En ufak bir takılacak şey olması insanı paranoyaya itiyor. Gerginlik verecek bir durum, karşı taraftanda ekstra ilgi istemek yersiz oluyor çoğu zaman, ki bu gereksiz paranoyayıda anlamamasıda normal.
16 Şubat 2007 18:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008