ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bahçeşehir üniversitesi  Bahçeşehir kampüsü uyanıyor...

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sod
sod
Arkadaşlar ne diyim bilmiyorum artık yeter bu okulun bizi arkadaşlarımızla bir kampüs (yerleşke) için birbirine düşürdüğü. Beşiktaştakiler gelip bizimle alay ediyorlar bahçeşehirde... Yeter artık tak etti yaw... Canlanıyoruz ve harekete geçiyoruz. Bahçeşehir Üniversitesine ismini veren kampüs bizim kampüsümüz bu unutulmasın her ne kadar ana binanın beşiktaşta olması gerçeği varken. Projelerle ve olay haberlerle bomba gibi geliyoruz bekleyiz bizi... Biz bahçeşehir ekibiyiz ve gümbür gümbür geliyoruz.
~ 1016 gün   mesajın adresini al  

j.admin
j.admin
'eylem' yakında...

system failure
system failure
ekin napıoruz ??plan ne??

j.admin
j.admin
bi toplantı yapıcaz..orda kararlastırırızz..toplantı yeri saati verilecek..

lucy luyi
lucy luyi
beşiktaştan ben de selam ederim tüm izleyenlere, dinleyenlere.. sizleri seviyorum .. hhah manyakmıyım ne? :))

j.admin
j.admin
7 Aralık Çarşamba günü,Bahcesehir Kampüsü .....Konferans salonu...bulusma gerceklesecektir..
~ 1010 gün   mesajın adresini al  

fallenangel
fallenangel
fatihcim ya...dayanamıosn dimi bahçeşehirde olmaya..ama bak şöle düşün sen beşiktaşta olsaydın hergün beni çekecektin be cnm:D hem ne o öle eylem fln..ayıp sana.. gel sen beşiktaşa arkadaşlarınla..söz dalga geçmiçez..:)
~ 999 gün   mesajın adresini al  

sod
sod
canım beşiktaşta olsam sorun olmaz orda adil seni susturur bir şekilde ya da sana hareketli bir şarkı çalarım iPodtan kafa sallar bateri çalmaya flnn çalışırsın. Senden zarar gelmez yane :P... Beşiktaşa geliyorum zaten salı günleri. eylem olacaksada merak etme sizin oradan başlarız eyleme bir iki tane tekmede o kargaşada siz atın diye millete ;)
~ 999 gün   mesajın adresini al  

fallenangel
fallenangel
ehuheue..sen gel fatih bizim kampüse başlat eylemini elbet destekleriz seni ayıp ediosn :D walla ii hatırlattın bak bn müzik dinliiim okulda boş boş oturcama :Deyw..
~ 996 gün   mesajın adresini al  

tlka
tlka
kanka biz calısıoruz unutma ;)
~ 931 gün   mesajın adresini al  

sod
sod
okuldaki bazı kılkuyruklar yüzünden uyanma sürecimiz biraz ilerki bir tarihe ertelendi... ZzzZzzZzzZzz devam edin. Bende katılıyorum uyuma seansında...:D hehehehehehe
~ 930 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Horrr
~ 928 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008