gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - Bahçeşehir kampüsü uyanıyor...
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
 Yazar: Mesaj:
sod
sod
Arkadaşlar ne diyim bilmiyorum artık yeter bu okulun bizi arkadaşlarımızla bir kampüs (yerleşke) için birbirine düşürdüğü. Beşiktaştakiler gelip bizimle alay ediyorlar bahçeşehirde... Yeter artık tak etti yaw... Canlanıyoruz ve harekete geçiyoruz. Bahçeşehir Üniversitesine ismini veren kampüs bizim kampüsümüz bu unutulmasın her ne kadar ana binanın beşiktaşta olması gerçeği varken. Projelerle ve olay haberlerle bomba gibi geliyoruz bekleyiz bizi... Biz bahçeşehir ekibiyiz ve gümbür gümbür geliyoruz.

27 Kasım 2005 01:12  mesajın adresini al  
system failure
system failure
ekin napıoruz ??plan ne??

27 Kasım 2005 02:02  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
beşiktaştan ben de selam ederim tüm izleyenlere, dinleyenlere.. sizleri seviyorum .. hhah manyakmıyım ne? :))

27 Kasım 2005 17:58  mesajın adresini al  
sod
sod
canım beşiktaşta olsam sorun olmaz orda adil seni susturur bir şekilde ya da sana hareketli bir şarkı çalarım iPodtan kafa sallar bateri çalmaya flnn çalışırsın. Senden zarar gelmez yane :P... Beşiktaşa geliyorum zaten salı günleri. eylem olacaksada merak etme sizin oradan başlarız eyleme bir iki tane tekmede o kargaşada siz atın diye millete ;)

14 Aralık 2005 10:51  mesajın adresini al  
sod
sod
okuldaki bazı kılkuyruklar yüzünden uyanma sürecimiz biraz ilerki bir tarihe ertelendi... ZzzZzzZzzZzz devam edin. Bende katılıyorum uyuma seansında...:D hehehehehehe

21 Şubat 2006 07:43  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Horrr

23 Şubat 2006 02:39  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
ya doğruya doğru bu ingilizce hazırlık mecidiyeköy kampüsü bile en azından kantin olarak bahçeşehir kampüsünden daha güzel
=) uyancaksanız uyanın ne ypcaksanız yapında bahçeşehir kampüsünü hastane benzetmesinden kurtrın seneye beşiktaştayım oooh kız kulesi kahve sigara =)) dostçakalın gençler byos

6 Mart 2006 18:34  mesajın adresini al  
ufoozgur
ufoozgur
niahaoaoahaoaohaohaoa demekten kendimi alamıyorum sayın seyirciler...iiki o boğucu kantinin olduğu biryerde değilim. hiç olmazsa sıcaktan bunalmıyorum. boğulmaktansa donmayı tercih ederim noahauahuahau diyorum yine

6 Mart 2006 20:51  mesajın adresini al  
dea tacita
dea tacita
lan oğuzmuzpaşa beni deli etme şurda kendimizi inandırmaya çalışıoruz ruh halime s*çtın he *angry mod:on*

ayrıca bizim o eski kanal de binası çok kutsal bi yer tap sen oraya tap ne ünlüler ayak bastı oraya hıh...

10 Mart 2006 23:28  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
uyananlar uyanmayanları uyandırsınlar..= )

18 Nisan 2006 06:03  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
anne 5 dakka daha uyumak istiyorum yaaa

23 Nisan 2006 00:45  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 11
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008