ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Kurtlar Vadisi Kaldırıldı (mı)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

polair
polair
girsek nolcak efsane kardeş bu zihniyetle gerçeğinden kaçan toplum işte gider abuksubuk şeyleri izler ama iş gelince siyasi gerçeklere bikaç eziğin çıkarlarına olay hemen yön değiştirir bu yüzdendir ki bu toplum bi çok şeyi haketmeye mahkum bırakılıo demiyorum ben sürekli bu tip diziler olsun ama artık dizi izleyesimde gelmiyor her yerde bir aşiret dizisi furyası almış gidiyor bana benim ülkemi anlatan şehitlerimizi anlatan dizi olunca mesele nedense yasaklanıyor üzülüyorum sadece olayı hemen şiddete çekiyorlar ama kimse şunu düşünmüyor "fear factor" hiç mi şiddet içermiyor ??? "suikast" haberleri ??? "erotik programlar ??? " "sabah kadın programlar??? " yada şu geld aklıma bu akıllı bilmem neler rtük ün gerisinden çıkardığı ama amacına ulaşmayan işaret"çik" ler onları kullan işte sana fırsat izlemesin insanlar tercih meselesi başka kalan yok sanki
15 Şubat 2007 02:35   mesajın adresini al  

manas
manas
yalnız işin ironisine bakar mısınız?kurtlar vadisi yasaklansın diyenler yıllarca basın özgürlüğünden dem vuranlar özgür bir ülke istiyoruz demokrasi istiyoruz diyenler..Gerçekleri savunanlar artık ne değiştiyse kimin damarına basıldıysa birden bire bir kenara bıraktılar bu lafları...
15 Şubat 2007 02:37   mesajın adresini al  

polair
polair
tamam ben durdumda sen yanlış yere duruosun !!! bak o dizinin kurgusunda 985698 tane subay 99958598 diplomat 98659856985 yane polis şefi bazı bilgileri veriyor ve kurgu değil ben emekli bir emniyet müd. çocuğuyum ve bi çok şeyi bu benm dönemimde olmuş olayları zaten duydum gördüm ve okudum kanıtlarıda var haberlere bile çıktı kurgu değil kimse "gerisinden" uydurmadı uyduruyosada bu "sıla" vs dizilerdir aşk yok bu dizide tamammı ? "lost" izlersiniz yada orijinal ismi "the day after tomorrow " filmi hatıorlarsınz 2001 de sinemadaydı ve o filmin konusu şuan güncel dünya sorunu "küresel ısınma" yane her film ve dizi konusunu belli gerçeklerden alır umarım anlatabildim şimdi durduğum yer bunu anlatabilmiştir sana umarım saygılar!

taner can demis ki:

işte tam o noktada dur polair, bu belgesel değil dizi yane kurgu. bunu bu şekilde alınmaması asıl sorun zaten. ha adamlar belki gerçekten iyi araştırmışlardır ona bişi diyemem ama en nihayetinde bir DİZİ. ayrıca sen ben değiştiririz beğenmiosak, ama bunun gerçekliğine inanarak isleyecek bir sürü insan var. bazen toplumsal sorumlulukta almak lazım. gerçi biz sadee laf yaparız ama olsun bişiler değişir belki yada yazdıgımızla kalırız

15 Şubat 2007 02:39   mesajın adresini al  

polair
polair
kesinlikle bende bunu ima ettim beni anladığına sevindim "ot" toplum "sorunlarından" uzak toplum "duyarsız gençlik" bu bizden istenen Atamın kemikleri sızlamıyosa birdaha sızlamaz çünkü biz "o" biz olmucaz gibi görünüyor! pop ztar gençiği kendimi çok rahat gördüm sayenizde ama diilim

manas demis ki:

yalnız işin ironisine bakar mısınız?kurtlar vadisi yasaklansın diyenler yıllarca basın özgürlüğünden dem vuranlar özgür bir ülke istiyoruz demokrasi istiyoruz diyenler..Gerçekleri savunanlar artık ne değiştiyse kimin damarına basıldıysa birden bire bir kenara bıraktılar bu lafları...

15 Şubat 2007 02:41   mesajın adresini al  

manas
manas
kardeşim otobüs basma olayı erzurum erzincan yolundan 90-95 arası geçenler bilir yanan esadaş otobüslerinin nerdeyse plakaları dahi aklımda. çiftçileri serbest bırakıp öğretmen öldürdükleri onları kenara çektikleri de doğru.. bize yola çıkmadan önce çiftçiyim diyin diye hep tembihlerlerdi..
sonra asteğmenin vuruluşu olayı. askerlerin o bölgedeki can siparene yardımlarını ordaki hasta insanlara yardım çabaları örnekleri hakkında tartışanın alnını karışlarım..şimdi ne yaptı bu sahneler hangi ilişkileri tetikledi... lamı cimi yok bu işin 10 bin tane terörist varsa 50 bin tane kürt köy korucusu var. bu diziyi kürt-türk çatışmasına çevirmek isteyenler belli gayet dizinin hiçte böyle bir tarafı yok. osman baydemir efendi insanları etnik milliyetçilikle nasıl kandırdığı ortaya çıkacak diye korkmuştur ya da bazıları etnik milliyetçilikleri ortaya çıkmasın diye ihbar etmeye cüret etmişlerdir...
15 Şubat 2007 02:52   mesajın adresini al  

efsane
efsane
çok doğru söylemişsin bu gerçekleri aydınlatan bir dizi kaldırılıyorsa bunda bir art niyet aramak lazım... herhalde imralıda yatanın ve onun gibilerin kanına dokundu bu dizi .... Şehit analarının acısını anlasın insanlar birazcık olsun.... terörün yok ettiklerini görsün insanlar buzda dans izleyene kadar...

manas demis ki:

kardeşim otobüs basma olayı erzurum erzincan yolundan 90-95 arası geçenler bilir yanan esadaş otobüslerinin nerdeyse plakaları dahi aklımda. çiftçileri serbest bırakıp öğretmen öldürdükleri onları kenara çektikleri de doğru.. bize yola çıkmadan önce çiftçiyim diyin diye hep tembihlerlerdi..
sonra asteğmenin vuruluşu olayı. askerlerin o bölgedeki can siparene yardımlarını ordaki hasta insanlara yardım çabaları örnekleri hakkında tartışanın alnını karışlarım..şimdi ne yaptı bu sahneler hangi ilişkileri tetikledi... lamı cimi yok bu işin 10 bin tane terörist varsa 50 bin tane kürt köy korucusu var. bu diziyi kürt-türk çatışmasına çevirmek isteyenler belli gayet dizinin hiçte böyle bir tarafı yok. osman baydemir efendi insanları etnik milliyetçilikle nasıl kandırdığı ortaya çıkacak diye korkmuştur ya da bazıları etnik milliyetçilikleri ortaya çıkmasın diye ihbar etmeye cüret etmişlerdir...

15 Şubat 2007 02:58   mesajın adresini al  

jure
jure
oluyomuş demek...
15 Şubat 2007 03:12   mesajın adresini al  

zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
doğru ya da yanlış bu ülkede hiçbirşey kaldırılmamalı + toplatılmamalı.
15 Şubat 2007 03:16   mesajın adresini al  

serveren
serveren
be insan evladi kaldircagina yayinlatma o zaman.. hayret bise ya.. hic baslamasin.. polemiklere, tartismalara yol acmasin.. hic yoktan gereksiz gundem yaratmasin.. öküz rtük..
15 Şubat 2007 03:25   mesajın adresini al  

jure
jure
gereksizi yok bunun.nassı anlaşcaz öle.telepati ile mi? başında ne diolardı sonunda hem?
15 Şubat 2007 03:29   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
tamam ben durdumda sen yanlış yere duruosun !!! bak o dizinin kurgusunda 985698 tane subay 99958598 diplomat 98659856985 yane polis şefi bazı bilgileri veriyor ve kurgu değil ben emekli bir emniyet müd. çocuğuyum ve bi çok şeyi bu benm dönemimde olmuş olayları zaten duydum gördüm ve okudum kanıtlarıda var haberlere bile çıktı kurgu değil kimse "gerisinden" uydurmadı uyduruyosada bu "sıla" vs dizilerdir aşk yok bu dizide tamammı ? "lost" izlersiniz yada orijinal ismi "the day after tomorrow " filmi hatıorlarsınz 2001 de sinemadaydı ve o filmin konusu şuan güncel dünya sorunu "küresel ısınma" yane her film ve dizi konusunu belli gerçeklerden alır umarım anlatabildim şimdi durduğum yer bunu anlatabilmiştir sana umarım saygılar!

gerçeklere dayanmıyor demedim, sadece belgesel değil tarih kitabı, nasıl ki anı kitapları tarihe kaynaklık etmezse bu dizide tarihe kaynaklık etmez. adamlar dizi yapmışlar döneme ayna tutmak isteseler belgesel yaparlardı. diz ile belgesel arasında cık bir fark yok mu sence de? demek istediğim bu diziyi islemedim dorudur yanlıştır da demicem, olan şeyler olmamış değil, demek sitediğim gerçekci bir romanla tarih kitabı arasındaki fark gibi bir fark var. bazen o romanlar tarih kitabından daha iyi anlatır dönemi ama tarih kitabı değillerdir, diyemezsin
15 Şubat 2007 04:22   mesajın adresini al  

polair
polair
ben tarih demedim yada tarih kitabı bir olayın tarih olması için en az 50 sene geçmesi gerek diil mi ? ben diyorum ki daha yazılmamış tarihimz yane pkk mücadelemizi yansıtıcaktır bu dizi emin olun ırkçı yada vs aptal kavramları içermicektir bunu zaten show tv yapmaz en başta ayrıca madem düşünceni yazdın kendin diyorsun "izlemedim" diye en iyisi yorum yapmamak diil mi madem izlemedin
15 Şubat 2007 09:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008