cumhuriyet.ailemizin gazetesi.
netten de hürriyeti okuyorum ofisteysem falan.
amma çok cumhuriyet okuyan varmış sitede bu arada
14 Şubat 2007 17:44
frizzz
yeni asır ve sabah ben sabahı sewiorum babam da yeni asırdan ilanlara bakıo içerikleri tamamen aynı aslında :)) en komiği de burclarda sabah yazıo ertesi gün aynı yorumu yeni asır yazıo günlük falınız die :D
14 Şubat 2007 17:55
banshee
Haftaiçi Hürriyet ve Sabah okuyorum, çünkü ailem bunları okuyor, ben de evden çıkmak istemediğim için bunları okuyorum. Ama haftasonu iş benim seçimime kaldığında Radikal ve Cumhuriyet tercihimdir. Köşe yazıları iyi ayrıca Seda Sayan ismini görmemek neşe veriyor insana.
14 Şubat 2007 18:51
t.j
baktım da cogu kişi neden sorusuna cevap vermemiş...valla en iyisi farklı görüşteki gazetelie aynı anda okumak...mesela cumhuriyet okuyan ve ya radikal okuyan insanların bi de zaman yeni şafak gibi gazeteleri de okuması gerek die düşünüyorum...hee beni sorarsanız ben milliyet okuyom..
14 Şubat 2007 19:19
porcelain babé
cumhuriyet alıodm da bakkaln gözleri yaşarmıştı..bu kadar iyi gazetelere muhtaç bi ülkeyiz herhalde..
14 Şubat 2007 20:36
penqü*ş
hürriyet okuom.alışkanlık heralde.
14 Şubat 2007 21:18
comandante
Cumhuriyet ve Hürriyet. İkisinin de köşe yazarları kuvvetli ve gerçekten haber aldığıma inanıyorum.
14 Şubat 2007 22:13
juanxea
radikal. fazla zırvalamadan adam gibi haber veriyorlar. ayrıca ismet berkan da gayet iyi koordine ediyor...
14 Şubat 2007 22:42
£qually damaged
hürriyet
14 Şubat 2007 23:49
zelishh
cumhuriyet tabi ki, nedeni konusuna gelince evet doğru düzgün haber alınabilen nadir gazetelerden bi tanesi ve aslında bence ilki, ayrıca mustafa balbay, cüneyt arcayürek, orhan erinç, emre kongar gibi değerli yazarları da içerisinde barındırdığı için de..
15 Şubat 2007 00:12
impossiple
zaman çükü gerçekler zamanla anlaşılır
bende yansız yazan tek gazete avrupada bile birinci seçildi :D
15 Şubat 2007 00:13
palali
zaman, hürriyet, radikal yada bulabilirsem cumhuriyet. haberleri değil ama yazarlarının yorumlarını çok ilginç bulduğum 3 gazete.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9434
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.