ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
cumhuriyet we bazen radikal..
cunku dusunceleri gusel:)
we en azından magazin yok:)
14 Şubat 2007 00:53
brethil
radikal.. diğerlerinde kontrol dışı olarak magazine dalıyorum. kendimi ancak böyle durduruyorum
14 Şubat 2007 00:58
hırpık
posta vb. gazeteler..magazini yakından takip edebilmek için..
ilgi alanım sadece insanların partilerde ne giydiği, kimin kiminle kırıştırdığı falan filan işte..
14 Şubat 2007 01:00 ~ 14 Şubat 2007 01:03
iy@z
hepsini okumaya çalışıorum. karşılaştırmalı olunca muhakeme daha sağlıklı oluyor. öbür türlü olunca tek açıdan bakma yanlışına düşülebiliniyor. tercihim cumhuriyet tabi ki !!!
14 Şubat 2007 01:01
ruin
cumhuriyet ve milliyet.
bazen de akşam,vatan,posta gibi gazeteler.hafif hafif,iyi gidiyor.
14 Şubat 2007 01:21
joshua
birgun ve cumhuriet en bağımsız gazeteler...
14 Şubat 2007 01:23
züreyy-fa
cumhuriyet 1 numara...yalaka gazeteleri okumaktan nefret ederim...
(2) 14 Şubat 2007 01:45
aloydra
cumhuriyet...bildim bileli eve giren gazete...
14 Şubat 2007 02:27
//cehennet_gümrah//
cumhuriyet ve vatan..en magazinsiz gazateler bence..
14 Şubat 2007 10:07
dogujan
tabiki fanatik ve fotomaç sakaryasporumun haberleri için okuyorum
(1) 14 Şubat 2007 11:18
eliff
cumhuriyet..ben de kendimi bildim bileli cumhuriyet aliriz..ama internetten hurriyete bakiyorum..emin colasan ve bekir coskun cok guzel yaziyolar..
14 Şubat 2007 14:20
fatihyilmaz
valla ben netgazete.coma giriyorum. orda bütün gazetelin ön safaları var.
orda hepsinin ilk sayfalarını okuyorum.
veya kaaveye gidersem pasfotomaç, okurum.
posta gazetesinden cinsel sağlık bilgileri var hergün. haydar dümen paso sıkar. sonra tercümanda şovenist milliyetçilik akımı alırım.
zamanda acaip bir hoşgörülü olurum.
cumhuriyetçe hemen akpye küfür basarım
sabahta poaş taki yolsuzlukla ilgilenrim.
öyle işte
(2) 14 Şubat 2007 15:56
nonexistence
posta tabi ki,haydar dümenimiz orda hahaha:D
14 Şubat 2007 17:07
veruca salt
cumhuriyet.ailemizin gazetesi.
netten de hürriyeti okuyorum ofisteysem falan.
amma çok cumhuriyet okuyan varmış sitede bu arada
14 Şubat 2007 17:44
banshee
Haftaiçi Hürriyet ve Sabah okuyorum, çünkü ailem bunları okuyor, ben de evden çıkmak istemediğim için bunları okuyorum. Ama haftasonu iş benim seçimime kaldığında Radikal ve Cumhuriyet tercihimdir. Köşe yazıları iyi ayrıca Seda Sayan ismini görmemek neşe veriyor insana.
14 Şubat 2007 18:51
eje
cumhuriyet alıodm da bakkaln gözleri yaşarmıştı..bu kadar iyi gazetelere muhtaç bi ülkeyiz herhalde..
14 Şubat 2007 20:36
penqü*ş
hürriyet okuom.alışkanlık heralde.
14 Şubat 2007 21:18
comandante
Cumhuriyet ve Hürriyet. İkisinin de köşe yazarları kuvvetli ve gerçekten haber aldığıma inanıyorum.
14 Şubat 2007 22:13
juanxea
radikal. fazla zırvalamadan adam gibi haber veriyorlar. ayrıca ismet berkan da gayet iyi koordine ediyor...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9434
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!