ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Hayatındaki Azizleri Keşfetme Kılavuzu
doni montiel robert downey jr hayatindaki azizleri kesfetme kilavuzu
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sramana
sramana
yönetmen doni montiel...vee başrolde ROBERT DOWNEY JR var. eh rob olur da film kötü olur mu?
konusu kısaca şöyle efendim: dito( ana karakter) kötü ve tehlikeli bir mahallede çocukluğunu geçirmiş; bir şekilde yırtmış ve yazar olmuş robert d. jr.....yazdığı kitabın adı filmin de adı....film çok etkileyici bir cümleyle başlıyor; ancak etkisi filmin sonunda anlaşılıyor...cümle şu " bu filmde izleyeceğiniz herkesi terk ettim" .... daha fazlasını yazmayacağım çünkü ben bu filme hiçbir şey bilmeden gittim ilk yarı hayal kırıklığı yaratsa da peşin hüküm vermeyip ikinci yarının ve sonun tadını çıkarttım...şu kadarını söyliyim ilk yarıda ya da filmin herhangi bir bölümünde gereksiz sahne yok. etkileyici, başarılı bir film...
eğer bağımsız filmler hoşunuza gidiyorsa bu biiirrrr bağımsız filmdir...sundance film festivalinden ödüllü ( yalan olmasın bir kontrol edin)
iyi seyirler
14 Şubat 2007 00:48   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
hadi bakalım
merak ettim
14 Şubat 2007 01:07   mesajın adresini al  

sramana
sramana
oh oh güzel ....komisyon almam lazım produktörlerden ama nerdeee
14 Şubat 2007 01:16   mesajın adresini al  

grey.
grey.
gitmek istedigim ancak engellemeler yuzunden gidemedigim film, yokol hayatimdan minik...robert downey jr in butun filmleri mumkunse teker teker izlenmelidir, a scanner darkly e de gidemedigimde ayni seyleri hissetmistim, dvd si yakin zamanda karsima cikar umuyorum...
14 Şubat 2007 02:09   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
sramana sinema-tv'ye döndünüz..
14 Şubat 2007 23:18   mesajın adresini al  

sramana
sramana
işte elimden geldiğince böyle heyecanla yazıyorum...oh oh pek keyifli:)

15 Şubat 2007 01:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 6

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008