audioslave gelsin istiyoruz 3 senedir ama sadece istiyoruz. audioslave gelsin , soundgarden gelsin bi de ratm gelsin =cP
nasolsa 3 ü arasında ufak farklar var =c)
süper olurdu aslında... lan keşke olsa euheha =c)
15 Şubat 2007 08:11
polair
rhcp korn (tekrar) birde blink 182 sadece sahne performansı açısından tabikide , static-x yada three days grace
15 Şubat 2007 09:26
schizophrenia
tekrar gogol bordello ve muse gelsiNN!!!
15 Şubat 2007 09:27
napster
barısa rock mıı:)))
abıı gıtmedın ya hıc yada ordakılerı gormedın
15 Şubat 2007 10:48
slz
rhcp gelmesin. çünkü ben gitmeyecem .
15 Şubat 2007 13:12
saiko
cold play,red hot gelsin...
15 Şubat 2007 14:08
zuğaşi_berepe
:)) eğer bu laf banaysa geçen sene anatolianrock ile beraber kamp kurmuştuk ortamın eleştirisini en fazla yapanlarda bizlerdik fakat bu barışarock ın amacı ile ilgili bir durum ve birkaç densizin yaptıkları yüzünden barışarock ın içeriği göz ardı edilemez . sonuçda hiçbirşey mükemmel değildir ama her geçen yıl daha iyi olacakdır .
napster demis ki:
barısa rock mıı:)))
abıı gıtmedın ya hıc yada ordakılerı gormedın
15 Şubat 2007 17:06
bbaykul
abi herşeyin içeriği düzgünde hayatımızda bi rockncoke a mı takacağız kafayı,şahsen metallica veya megadeth i getirsin müzik zevki sebebiyle gidilir ben gitmem diyen de yalancıdır kendini bilmezdir.zaten rock müzik dünyasındaki adamların yarısından çoğu uyuşturucu kullanıcısı veya alkolik ki chris cornell ı biliyorsunuz,öyleyse gençlere kötü örnek oluyorlar falan die rock ta dinlemeyelim ne ala.
15 Şubat 2007 17:24
daydreamer06
H.I.M. VE LENNY KRAVİTZ
15 Şubat 2007 17:31
napster
lafım sana zugasi_berepe....
:)))
yaa abıcım haklısın belkı ama ben festıwal cocugu olarak kacımam bole seylerı acayıp zewklı olur bılırsın catırda alkol falan;)
bas gıtarın sesı we metalın coskusu farklı ama ben bu sene o hawayı YAKALIYAMADIM barısa rockda:(((
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9432
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.