ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Valla şu aralar etrafta da çok duyduğum bi konuu bende merak ediorumm doğrusuu:Dkızlarıı hasta edecek derecede zayıflama takıntısı doğru mu sizce??
Ama bi soralım dedik özellikle erkekleree anket yapıyorumm haa ona göree gerçek fikirlerinizi yazınn bakalımmm:D:D
Ama zayıflığa HAYIR diyenlerdenimm:D:Dkahrolsun bulumia hastalığııı:P
(7) 11 Şubat 2007 23:57
william wallace
bence diyet takıntısı olduğu gerçek... ama diyet yapmayı becerimiyorlar. pastayla diyet cola içenleri biliyorm=)
(1) 11 Şubat 2007 23:58
fatihyilmaz
balık etli olsun bizim olsun
12 Şubat 2007 00:01
fatihyilmaz
heehe :))
ele gelicek tabii
giy hadi cicileri demis ki:
tuttun mu ele gelcekkk
balık etli iyidir bıyıksız
12 Şubat 2007 00:05
o şimdi plajdaa
Katılıyorumm:D
tuttun mu ele gelcekkk
12 Şubat 2007 00:06
güveeen
yağsız olsun
12 Şubat 2007 00:07
ormankaçkını
zayıf tercihimdir. ama duruşu güzel olacak //zayıflar eğri büğrü olabiliyo//
bunun ölçüsünü şöyle anlatayım size. bir erkek bir kıza sarıldığı zaman sağ elini sol dirseğine sol elini sağ dirseğine kavuşturamıyosa kabul edilebilir sınır dışındadır. eğer sağ el sol ele kavuşmuyorsa durum fecidir:D
tuttun mu ele gelcekkk
12 Şubat 2007 00:14
mona roza
diyet kolanın tadı başka;bende mesala diyet içerim hep tadını daha çok seviyorum
william wallace demis ki:
bence diyet takıntısı olduğu gerçek... ama diyet yapmayı becerimiyorlar. pastayla diyet cola içenleri biliyorm=)
12 Şubat 2007 00:14
joshua
ya kimisinde incesi hoş kimisinde balık... ama diet manyağı olmasın sağlıklı beslensin spor yapsın...tercih budur be heyttt :D blumia ve anorexia nevrosa hastası kızlar istemiorusssssssss!!!!!!!
(2) 12 Şubat 2007 00:17
ruin
yaa ben erkek olsam:)
öyle yağlı,odun bacaklı,kalın belli bir sevgili istemem ama sarıldığımda da elime kemik yığını gelmemeli diye düşünürdüm...
12 Şubat 2007 00:20
ormankaçkını
eti form la güzellik olmaz ey hatun milleti. birinin sizi uyarması lazımdı bunca zaman erkek milleti olarak durduk bişe demedik ama şimdi bu misyonu yerine getiriyorum ve sizi uyarıyorumm. uyanın artıkk!!!
12 Şubat 2007 00:22
:ceя;en:
balık etli türk modeli=)istemesenizde öyle olcak=)
12 Şubat 2007 00:22
oki
beni anlasın yeter ya. fiziksel ozellikler gecici.. sewgi kalır hep biyerde.. konusmaları okumadım ama umarım baslık uzerinde konusluodur hala:)))
12 Şubat 2007 00:23
chocolate
bi deri bi kemik kalmak için saçma sapan yollara başvuran kızları kınıym ben de
12 Şubat 2007 00:24
william wallace
diyet kolanın tadı başka;bende mesala diyet içerim hep tadını daha çok seviyorum
seviyorsan falan anlarım da benim dediğim kişiler gerçekten diyet yapan kişilerdi :P
12 Şubat 2007 00:24
bravado
walla balık etlı tercıhımdır ınsanın vucudune kemık batması var bı de kı acayıp kıl olurum ben sarıldıgım zaman bı sıcaklık hıssetmek ısterım sertlık degıl :P
12 Şubat 2007 00:27
mona roza
erkekler için farketmez aslında genel anlamda bi 'kız' olsun yeter;
asıl erkekler bi anket yapsın=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9388
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!