ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Gerçekten NBA'de gelmiş geçmiş en sevdiğim adam. Türkiye'de ki şubesi de Zaza Enden tatü ağabeyimizdi. ikisini de hala seviyoruz.
11 Şubat 2007 20:20
denizhan
dennis rodman diyip su efsane fotografini koymamak olmazdi.
ben boyle birsey gormedim diyim.
11 Şubat 2007 20:24
denizhan
11 Şubat 2007 20:25
denizhan
carmen electra ile evlenip bosanarak bizi kiskandiran insandir ayrica.
11 Şubat 2007 20:25
lithium
şu an bi sürü süperstar olmasına rağmen sen de olsaydın dediğimiz ve diyeceğimiz üstad
sözlük formatında ipucuna yazmak çok hayatımıza girdi galiba.. karmaşa yaşıoruz..
bi de O KİM?
11 Şubat 2007 20:27
comandante
denizhan demis ki:
dennis rodman diyip su efsane fotografini koymamak olmazdi.
ben boyle birsey gormedim diyim.
ben de bu resmi koyacaksın sanmıştım :D
(1) 11 Şubat 2007 20:35
lithium
hm.. bu adam yani? özelliği neymiş peki?
susan versionumu henüz üretmediler.. sorularım devam edecek..
11 Şubat 2007 20:39
lithium
ççöşş... harbi mi??
11 Şubat 2007 20:43
\,,/bigdéwil
davranislariyla , sac stiLiyLe , mac oncesi yaPtiği enteresanLikLarla BuLLs'un efsanevi kadrosunun en renkLi eLemanidir.
11 Şubat 2007 21:22
comandante
Hücum gücü düşük bir oyuncuyud ancak kısa boyuna rağmen inanılmaz ribauntları ve blokları vardı.
11 Şubat 2007 21:42
comandante
11 Şubat 2007 21:45
kretzsche
yıllarca açık ara ribaund kralı oldu kendisi .. nba live serilerinin ilk oyunlarında henüz grafik motoru gelişmemişken rodmanın saçı her maç farklı renk çıkardı. bu maç ne renk çıkacak diye beklerdik :)
kendisi 89-90 sezeonuna ait "celtics vs lakers" oyununda da mevcut. pistons kadrosunda
nbai nba yapan yıldızlardan birisidir. jordan - pippen 'lı kadronun üçüncü has elemanı, ve eksik kalan taştı. tamamlayıcı yani
11 Şubat 2007 22:32
boomerang ¹³
hepimiz gerizekalıyız diyorum inanmıyorsunuz..
(1) 12 Şubat 2007 01:23
hakan dinçer
keşke olabilsem dennis rodman..
12 Şubat 2007 13:18
armand
haftaya kim olacaz?
12 Şubat 2007 16:46
denizhan
ne adamdi ya.
bi de basketbolu lisede ogrenmistir kendisi. zaten vahsidir, herkesi ezer gecer, dover, muhtemelen hala basketboldan pek anlamiyor :)
12 Şubat 2007 17:46
lithium
haftaya da hepimiz tuğba ekinci olcaz...
armand demis ki:
haftaya kim olacaz?
12 Şubat 2007 19:44
stabil
pankreas'ını ck sewdm cıkar onu bebeim
20 Nisan 2007 00:51
cause13
nba tarıhının bana gore en guzel anılarından bırısı ı love this game ona saygı duyuyorum jordan nekadar degerlı ve saygı duyulması gereken bırı ıse rodman de kendı cercevesı ve yaptıgı ıslerle aynı bence onun kadar takımını atesleyebılen 2 bır oyuncu gosterın bana ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9379
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!