e nereye gelicek millet... bi de hiç aha nce böle bişiye katılamış biri o insanları nasıl tanıycak:))):P
12 Şubat 2007 17:23
vassago
arkadaşlar bu bi ortakantin partisi lütfen :) yani niye böle herkese öcü gibi bakıyosonuz...sanki biz herkesi tanıyoruz :) amacımız zaten bu yeni kişilkler tanımak , arkadaş portföylerimizi genişletmek..bu düşüncede olan her ortakantinliyi bekliyoruz....
12 Şubat 2007 17:33
jure
medeni ilişkiler ha:)iddia etmem,keserim.ne hevesliyis ama.kendime yeni bir ben lazım:)
112 Şubat 2007 17:48
alice kendi aleminde
bu isim benzerliği herhalde:S gelicem gibi bi laf ettiğimi sanmıyorum.. yok yok gelmıycem
yavruş :)dişikartal demis ki:
onbeş) alice kendi aleminde
12 Şubat 2007 18:14
moloch
yesilim gel tabi bekleriz seni de
12 Şubat 2007 20:21
moloch
yavrus dişi kartal gel tabi sensiz bi bulusma dusunemiyorm :D
yavruş :)dişikartal demis ki:
yanee umarım erken gelebilriim dakik olmaya çalışıcamm milett :D ösledim sizi :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9377
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.