gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Aktivite - SINGLES PARTY:14 ŞUBAT (ANKARA)
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
vassago
vassago
arkadaşlar merhaba....

belki takip ediyosunuzdur , birkaç gün önce böle bi parti düzenleme fikri ortaya atıldı.biz de gelen yoğun talep ve istekler üzerine böyle bi organizasyonu gerçekleştirelim dedik...

şehir olarak ankara sakinlerinin yoğun talebiyle kararlaştırdığımız için biz ankarada yapmayı planlıyoruz..ama şunu belirtiyim ben isterim ki bu farklı bi ortakantin partisi olsun şöyle ki başka şehirlerden de bunu yapmak isteyen arkadaşlarımız varsa onlar da orada yapsınlar yani demek istediğim türkiye geneli eş zamanlı bi ortakantin partisi olsun...bu illa çok fazla öle 100-200 kişiyle yapmayı hedeflediğimiz bişey değil tamamen spontane bi eğlence olmalı...ben şahsımın fikrini de aktarayım bu kesinlikle bi o günün anlamına , önemine tezat gitme değil sadece farklı eğlenceler isteyen kişilerin uğramasını düşündüğüm bir parti olmalı..tabii ki de ismine uygun olarak single olarak katınılmalı..o gün planı olmayan , ya da sevgilisi şehir dışında olan ya da sevgilisyle kavga etmiş olan ya da o günü sevgilisiyle geçirmek istemeyen-sevgilisini ekip gelen- ya da bunun gibi mazeretleri olup eğlenmeye gelen kişlilerin iştirak edeceği bi parti olmalı..ya demek istediim kapımız herkese açık ama tek bir şart var : SINGLE olmak..yani ya o gün için single olacak ya da tamamen single olacak :)

fazla uzatmiyim..aslında pek de zaman kalmadı...şimdi hepinizin kafasında aynı soru nerde ne zaman olucak bu parti..işte benim de bu başlığı açma nedenim o idi..biz bir kaç yer tasarladık , düşündük ama langadanak orası diye açıklayalım demedik..yer ve saat konusunda çoğunluğun fikrini alarak bu başlık altında , organizasyonu kesinleştirelim istedik..sanırım bu yönüyle de biraz farklı oldu :)

evet ankaralılar ya da bu partiye katılmak isteyen herkes..görüşleriniz ve fikirlerinizi lütfen üşenmeden :) bu başlık altına yazmanızı istiyoruz..

not : kesin kararlaştırmadan sonra liste yine bu başlık altında sunulacaktır...ilgisi için herkese şimdiden teşekkürler....

edit: evet arkadaşlar partinin yeri tarihi saati konsepti her şeyi belli oldu aşağıya bilgileri ve şuan itibariyle katılımcı listesini yazıyorum...

YER: PIRATES 4.CAD EMEK

BULUŞMA: 5.14 BAHÇELİ METRO

not: arkadaşlar 5.30 gibi monoply de başalaylım dioruz ama herkes şimdi ohoo 5.30 erken biraz geç gidelim tarzı düşünmesin partinin kesin başlama saati 5.30 mümkün olduğunca 5.30 dan erken gelelim ki 5.30 gibi başlayalım..herkese teşekkürler...

partiye katılacak saygın ortakantin sakinleri....

bir) alphy + 1
iki) moloch + 2
üç) karpuzlu soda + 2
dört) peter pan
beş) eje
altı) zynpcgla
yedi) onurmetu
sekiz) erdemeg
dokuz) lithium
on) auxara
onbir) giy hadi cicileri
oniki) shah
onüç) iksir
ondört) eletuera
onbeş) yeşilim
onaltı) odtulufb
onyedi) mayhem
onsekiz) yavru dişi kartal
ondokuz) jackal

11 Şubat 2007 17:03 ~ 13 Şubat 2007 23:14  mesajın adresini al  
timmy
timmy
gelenlerden 1 kız 1 erkek birbirinden hoşlanırsa akabinde sevgili olurlarsa partiden atılacaklar mı?

4 defa alkışlanmış (4)  11 Şubat 2007 17:07  mesajın adresini al  
ruin
ruin
hmm güzel bir fikir:) neresi olsun acabaa

11 Şubat 2007 17:08  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
kızlar için ayrı, erkekler için ayrı düzenlensin. aksi takdirde yazış toplaşması sanılabilir:))

11 Şubat 2007 17:10  mesajın adresini al  
vassago
vassago

hayır niye atılsın ki :) bu onlara kalmış bi şey :) tabii ki ikisi de parti bittikten sonra birlikte olsunlar olucaklarsa :)

kuzey kutbu demis ki:

gelenlerden 1 kız 1 erkek birbirinden hoşlanırsa akabinde sevgili olurlarsa partiden atılacaklar mı?

11 Şubat 2007 17:11  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
monopoly olsun gene. alışkanlık yaptı:P

vassago
vassago

bu da iyi :) bi mekan önerisi alabilsek :)

ruin demis ki:

hmm güzel bir fikir:) neresi olsun acabaa

vassago
vassago
bence yazış partisi diye algılamayalım bu sonuç olarak eğlenece amaçlı geleceğimiz bi parti .. ben herkesin , sade bir eğlence için gelmesi gayretindeyim..

11 Şubat 2007 17:14  mesajın adresini al  
lithium
lithium
anasayfada aktif 14 şubat başlığı kalmamış açılır şimdi diodum ki 5 dak kayboldum sitden o arada açılmış:)
bana biraz gelinim olur musun evinin barda versionunu çağrıştırdı nedense.. gelenlerin hepsi tek, eh her ne kadar 14 şubat karşıtı bile olsa insan içten içe biriyle geçirmeyi tercih eder.. güzel bi amaca hizmet etmiş olur organize eden arkadaş..

11 Şubat 2007 17:20  mesajın adresini al  
onurmetu
onurmetu
monopoly olabilir ne zmn olacak saat kaçta yani?

11 Şubat 2007 17:21  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
hayrola sayın şenol? sevgili mi yaptın da bu tür konuşmalar duyuyorum senden?

11 Şubat 2007 17:28  mesajın adresini al  
vassago
vassago
walla öle düşünen olabilir ama tersini düşünen çok kişi olduğunu düşünüyorum ama önemli olan kişleri bir araya toplayabilmek :)

ayrıca saat konusunda da öneriler bekliyoruz..hava aydınlıkken mi yoksa kararıkken mi yapalım???

11 Şubat 2007 17:29  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
3-5 arası başlasın, geç vakitlere kadar sürsün.

11 Şubat 2007 17:30  mesajın adresini al  
vassago
vassago

teşekkürler peter pan bence de olabilir bu fikre katılan ya da başka düşünenler??

peter pan demis ki:

3-5 arası başlasın, geç vakitlere kadar sürsün.

11 Şubat 2007 17:32  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan

nooluyoz lan? anlayalım:D. mesıncıra gel burayı meşgul etmeyek:))
ayrıca ilgi az bu toplaşmaya, ki bu daha güzel. çok az kişi olursa ben kesin gelirim:)

manas demis ki:

bu alp politikacı olacak çocuk sevdim tavrını..
memetcim yıllardır 14 şubatı gerek sevgilisiz gerek sevgilili nasıl bir cümle olduysa artık en güzel kutlayan insanlardanım güzel planlarım var bakalım:)

1 defa alkışlanmış (1)  11 Şubat 2007 17:43  mesajın adresini al  
moloch
moloch
alp yeri neresi olck random mu yoksa bahceli bi yer mı

11 Şubat 2007 17:49  mesajın adresini al  
peter pan
peter pan
damlı girilmez, damsız çıkılmaz:))

11 Şubat 2007 17:52  mesajın adresini al  
moloch
moloch
ya arkadaslar kac gibi bulusalım sizce size uyan saat nedir sizden cevaplarınız bekliyoz

11 Şubat 2007 17:55  mesajın adresini al  
madişvili :)
madişvili :)
koş koş koş hadi partiye
koş koş koş...................

11 Şubat 2007 18:00  mesajın adresini al  
vassago
vassago
bence random dan ziyade locus solus olabilir daha rahat bi yer çünkü :) bahçeliye de hayır demiyorum oradan hangi mekan olabilir sizce??

moloch demis ki:

alp yeri neresi olck random mu yoksa bahceli bi yer mı

11 Şubat 2007 18:03  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008