| |
ßµ®ãk
|
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
bılmezmıyız abı ya
Şimdi uzaklardasın
duymak istiyorum
dön bana
3tane kral şarkı
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
^^^^
|
uff ya süper olmuş...özlemişim bu parçaları ii geldi valla=))
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
ahh ah bunları gıbısı gelmedı kolay kolay da gelmez
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
gelmez hıc sanmıyorum,90 larda cıkıpda su an olmayan bı cok sanatcının yerı kolay kolay doldurulmaz,o zamanın sarkılarına bakıyorum sozler daha yalın ve daha etkıleyıcı,duymak ıstıyorum ozellıkle her dınledıgımde aynı duyguyu hıssederım.
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
ewet haklısın ama malesef bunların yerını
gıt hadı gıt,allah belanı versın,taa a.q,neremı heryerımı,cıkıta muz,nane nane,arabada 5 evde 15,ben karı ısterım .... bunlar aldı yazık yazık
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
iy@z
|
abi cidden çok zor. ! ! ! geçen sene nerden aklıma geldiyse geldi bu şarkı bütün gün aradım zor buldum düşünün sanal alemde bile zor bulunuyosa gerçekte ne kadar bulabiliriz ! ! !
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
bende cok aradım bu sarkıları,sadece bu değil cenk eroglu vardı barıs die bırısı sarar yine dıe bır sarkısı fatıh erkoc un ellerım bombos sarkısının zamanları,limewire da var arkadaslar ordan bakabılırsiniz ;)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
iy@z
|
ben yurttayım ya burda çalışmıo limewire :)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
o zaman sımdılık burdan idare edicen ((: en yakın zamanda bi internet kayfeden tasınabılır bellek ıle operasyonu tamamlıcan ((: ya bu arada sızın havuz yokmu orda paylasıma acan bırısı vardır.
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
iy@z
|
var tabi aradım orda da yoktu. . . sonradan buldum tabi de zamn aldı işte. . .
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
oo bulduysan ok (: bende bulana kdr bılgisayarın yedıgı virüsün haddı hesabı yok :S neysekı youtube cıktı klıbınıde bulduk (:
|
|
~ 577 gün
|
|
| |