| |
the_ruach
|
dün otururken aklıma takıldı bi soriim dedim milletin görüşleri ne acaba?
burda sorgulamak istediğim insanların neyi bir oyun gibi gördükleri neleri hafife aldıkları ve aynı zamanda ufak bi oyun oynamak:D
bi de burdan yakın bakalım!!
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
^^^^
|
hayat riskli bi oyundur.....
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
saklambaççç :D ıykkk; iğrencimm :P
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
gokkche
|
oyun olan tek şey hayattır. oyun olarak nitelendirilen diğer şeyler leblebi çerezdir bence... hayat oyunun yanında diğerlerini lafı bile edilemes, edilebilemes, edilebilinemes:Pp
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
yaşam batak olabilir...ya batarsın ya kazanırsın...yada ihaleye fln girmes kendi halinde takılırsın..
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
o şimdi plajdaa
|
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
press
|
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
palali
|
ne yani biz şimdi oyunmu oynuyoruzki? valla ben bunu eşime söylesem döver beni :)
yeşilim demis ki:
Evlenmek...
|
|
|
~ 560 gün
|
|
| |
bİtt®
|
hiçbir şeyi hafife almıyorum.herşey gerçek.hafife aldığım herşeyin sadece kendini kandırmak olduğunu gördüm.malesef :((
oyun küçükkenmiş.
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
abbas
|
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
nazmıcan
|
hayataki hersey oyundur herkes de oyuncu,oynamayı bilen mutlu olur,bilmeyen de kendini avutur............cok calişmam lazım cokkkkk..............
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
counter - strike sadece bir oyundur
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
the end
|
tavla özellkile kız tavlası bir oyundur
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
özcartman
|
sex bir oyundur.partner ararsın,oyuna başlarsın,kurallarına göre oynarsın,eğer keyif verdiyse bi el daha oynarsın
|
|
~ 559 gün
|
|
| |
kharmasha
|
insanın kendisi oyun bence..ruhu,aklı,bedeni,vicdanı,nefsi..her hücresi bu oyunun bi elemanı..hepsi bir olup oyun oynuyor her gün..karıştıkça karışıyor oyun..
|
|
~ 461 gün
|
|
| |