ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
üniversitede okuduğun ilk iki sene sınavsız 2.üniversiteye yazılabiliyosun ama kayıtları geçti bu sene için bnde halkla ilişkiler okuyorum da ordan biliyorum
9 Şubat 2007 21:21
lithium
sana bu konuda detaylı bilgi verebileceğimi düşünüorum.
açık öğretim sadece anadolu ünv.de olan birşey zaten.. mezun olduğunda diplomanda açıköğretim de yazmıyor üstelik. fakat 2 yolu var bunun. biri össde 165i geçerek biri de sınavsız başvuru. fakat ben 2. ünv. okuma şansını bi tek anadolu ünv. öğrencilerine tanıyorlar diye biliorum. sen yine de bi araştır o kısmını. yalnız össden tercih yapıp da başvurursan ahrcın az oluyor fakat sınavsız başvuru olursa harç mikatrı artıyor.
9 Şubat 2007 21:22
banshee
Herhangi bir üniversitenin 4 yıllık lisans programındaysan açıköğretimdeki istediğin bölüme kaydını yaptırabiliyorsun. Ama bu seneki kayıtların süresi geçti. Genelde Ekim sonu Kasım başı gibi oluyor kayıtlar. Onu Anadolu Üniversitesi'nin sitesinden takip edebiliyorsun.
9 Şubat 2007 21:29
frucita
harcı neye göre düzenliyolar bilmiyorum ama ekimde internette kayıt tarihini veriyolar.önce internetten kayıt yapıosun.o kayıtta kimlik bilgilerini soruyolar sonra kaydın çıktısını alıosun ki o kayıtta öğrenci belgesi ve fotoğrafla herhangi bir anadolu üniversitesi bilgi merkezine gidin dio.sende belgelerini hazırlayıp,harcını yatırıp gidiosun.ikinci üniversite olarak hangi bölümü seçtiysen anadolu üniversitesi açıköğretim öğrencisi oluosun.
bide şöle bişey var mesela dış ticaret 2 yıllık seçersen 2 yılı bitirdikten sonra ben 3. yılda işletmeye geçmek istiyorum diosun 2 yılda işletmede okuyosun ve diplomada işletmede okudu yazıo (die biliyorum)
9 Şubat 2007 21:35
palali
en sağlıklı bilgiyi her ilde bulunan açık öğretim bürolarından alabilirsin. ha yok onuda istemezsen; www.aof.anadolu.edu.tr
9 Şubat 2007 23:09
dreamworks®
4 yıllık herhangi bir üni de okuman sınava girmeden kayıt yaptırma hakkı doğuruyor.. ancak ödeyeceğin harç, öss sınavıyla giren öğrencinin ödediği harçtan %50 (ya da 2 katı) fazla olacak.. öğrenci belgesi ve transkriptinle gidip aöf bürosundan kayıt yaptırabilirsin.. daha önce alıp verdiğin yök dersleri varsa, onlardan muaf oluyosun..
10 Şubat 2007 13:41
ferdai
hayır askere gitmezsin açıköğretime kayıt yaptırdığın an askerliğini erteletiosun yane okiş?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9345
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!