ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > kurtlar vadisi...
tartismalar silahlar ozendirme olum kan
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

^^^^
^^^^
Yayınlandığı dönemlerde yoğun tartışmalara neden olan Kurtlar Vadisi dizisi uzun bir aradan sonra 'Kurtlar Vadisi Terör' adı ile yeniden ekranlara döndü.

9 Şubat 2007 16:05   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
beğenmedim ben...
9 Şubat 2007 16:06   mesajın adresini al  

lithium
lithium
beğenmedim.. normalde de devam filmleri ticari amaç güderek yapılır ve bi boka benzemez ya.. aynı öle olmuş! ite kaka dize çekecekler illaki.. yayınlanmadan önce 39 bölüm için anlaşılmış diye duymuştum. bir an önce bieter umarım!
9 Şubat 2007 16:09   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
ben zaten yayınlanmasını hiç istemiyorum...
okadar kişi izliyoki...ve okadar çok çocuk özeniyoki bu kişilere...
9 Şubat 2007 16:10   mesajın adresini al  

fatiq
fatiq
çok begendim ben...
9 Şubat 2007 16:10   mesajın adresini al  

İsİlwen İsİlra(*)
İsİlwen İsİlra(*)
39 bölüm yani 39 hafta ona mı katlanıcak bu ülke...hayır millet seyretsin ama bana da zararı dokunuyo:P
9 Şubat 2007 16:11   mesajın adresini al  

lithium
lithium
daha bu söylenti yeni çıktığında 39 bölüm lafı geçiyordu.
ne kadar dooru bilmiorum:s
9 Şubat 2007 16:12   mesajın adresini al  

grey.
grey.
fazla sert olmus bu sefer, cekim tekniginde de abartmislar...fatih altayli icin soylenen yaltakli kelimesi beni yuh demeye sevk etti acikcasi sonuc olarak bende begenmedim kaldi ki eski bolumlerini de izlemezdim...
9 Şubat 2007 16:16   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
ya neden müzik kısmında açılmış....ala alaaaa
9 Şubat 2007 16:17   mesajın adresini al  

fralulet.gozde
fralulet.gozde
en sevmediğim tv dizisi diyebilirim!!!çok kötü örnek oluyor herkese!!ve sırf ver gazı amaçlı bi dizi bence!!!
9 Şubat 2007 16:20   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
insanımızda malesef dızılerdekı karakterleri kendı hayatlarına uygulama ve dızıdekı oyunculara gercek hayatda da o rolu yapıştırma ozelliği var,senaryo gusel olabılır oyunculuklar mukemmel olabılır ama daha henuz ergenlık cagındakı yada karakterleri tam oturmamış genclerımızın bu kısılerı kendıne ornek alıp toplum huzurunu bozucu hareketlerde bulunması eğitim sisteminin,aile yapısının ve medydanın gençler üzerınde yaptıgı olumlu/olumsuz etkılerı dusunmemızı ve daha sağlıklı bir toplum ıcın kımlerın uzerıne neler dusuyor bunları iyi değerlendirmemizi gerektiriyor.,zira cokda sağlıklı bir nesıl yetıstıgını soylemek zor gibi.(yazdıklarım sadece kurtlar vadisi ıcın değil genel olarak tüm diziler ve yayınlar ıcındir)
9 Şubat 2007 16:20   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^

bazıları ciddiye almıyo ama geçenlerde bi çocuk okula bıçak getirip ben baronum falan deyip ark.ını bıçaklamış...şimdi çocuğun biri hapiste biri mezarda...çocukların beyinlerini zehirlemeye ne hakları var...bu çocuklar sizinde akrabanız kardeşiniz olabilirdi....
lütfen biraz tepki...

ßµ®ãk demis ki:

insanımızda malesef dızılerdekı karakterleri kendı hayatlarına uygulama ve dızıdekı oyunculara gercek hayatda da o rolu yapıştırma ozelliği var,senaryo gusel olabılır oyunculuklar mukemmel olabılır ama daha henuz ergenlık cagındakı yada karakterleri tam oturmamış genclerımızın bu kısılerı kendıne ornek alıp toplum huzurunu bozucu hareketlerde bulunması eğitim sisteminin,aile yapısının ve medydanın gençler üzerınde yaptıgı olumlu/olumsuz etkılerı dusunmemızı ve daha sağlıklı bir toplum ıcın kımlerın uzerıne neler dusuyor bunları iyi değerlendirmemizi gerektiriyor.,zira cokda sağlıklı bir nesıl yetıstıgını soylemek zor gibi.(yazdıklarım sadece kurtlar vadisi ıcın değil genel olarak tüm diziler ve yayınlar ıcındir)

9 Şubat 2007 16:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008