| |
palali
|
arkadaşlar yarın tayinimin çıkıp çıkmadığı, çıktıysada ucu bucağı olmayan istanbulun neresine çıktığı belli olacak ve ben uyuyamıyorum. tamam uykusuzluk diye bi forum vardı kabul ediyorum arattım buldum ama ne biliim işte bu forumuda açtım, evet yaptım, kilitlemeyin nolur ey forumlar.
hem bakın bi forumla 2 kuş vurmak istiyorum. arkadaşlar eş durumundan tayin istedim ve %90 ihtimalle çıkacak ama istanbulun neresine? acaba tercihlerimdewn birinemi yoksa olmadık bi yeremi? hadi tercihlerimden birine çıktı diyelim, bu kadar eşyayı ığdırdan istanbula nasıl göndereceğim? hadi onuda halletsek istanbulda ev tutulacak ama kira için ayırabileceği(iz)m maksimumu para 500-600 lira. help meeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
*gln*
|
hayatta her "sorun"un bir cevabı olsaydı, yaşamamızın ne anlamı olurdu!!? Bir sorun biter,diğeri başlar!!Sorunlar hep vardır!! Çözen kazanır,çözemeyen kaybeder!! İhtimalleri düşünmek yerine,sonucu beklemek ve sonuca göre kararlar almak en mantıklı yol bence!!
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Abi kusura bakmada 500-600e istanbulda çok iyi bir ev bulamassın, iyiyi çok zor, normali bile zor bulursun, sen planlarını iyi yap bütçe açısından
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ruin
|
aman tanrım :(
kolay gelsin ne diyelim..
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
palali
|
ya çok ii bi ev aramıyoumki zaten. zaten önümüzdeki sene kredi çekip ev alacağız o zamana kadar şöyle başımızı sokabileceğimiz bi ev olsun yeter. giriş katı falan farketmiyor yani.
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Valla semti önemli iyi semtler zorda... Neyse bi tayin çıksın bakarsın:D
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
palali
|
asıl yardımı yarın isteyecem zaten kantin üyelerinden. bi sabah olaydı... o diilde ben şimdi uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyakalırsam dahada geç öğrenirim sonucu :))))))))
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
frnz
|
ya heryere çok uzak olur ama brz şehir dışına doru o fiyetlarda şehir içindekilerden çok çok daa ii ewler oluo...büyükçekmece beylikdüzü taraflarından bahsediorm..bn 12 yıldır butarafta oturuorm alışılıo bisüre sora yola sakin ve gzl yerler şehir içinden daha çok sewiorm...tavsiye ederm...eğer düşünürsen özelden msj at tam adres olarak yerler söliim...:):)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
özcartman
|
İstanbul konusunda bi fikrim yok.tek diyebileceğim kolay gelsin
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Sen gel bakarız hacı,Allah büyük:))
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
palali
|
saolasın. dedim ya yarın (yani aslında bugün) belli olsun sonuçlar net bilgi verip net yardım isticem :)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ayd
|
askere gittin bir dert,geldin bir dert hele istanbul offf dertlerin en büyüğü:(kolay gelsin umarım tercihlerinden biryerlere çıkar tayinin ve güzel bir ev bulursun bütçeye göre,çok zor yaa bende eylülde evlenip istanbula gidicem şimdiden uykularım kaçıyor.bence yat uyu saat8de de öğrensen sonuç aynı,10da da...değişmeyecek yani...eşine ve sana kolay gelsin diyorum başka da birşey diyemiyorum...ya bu arada yazamadan geçemiycem deprem olayını da gözönünde bulundur ev seçimi yaparken
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
palali
|
saolasın tşkler. yalnız deprem dedin moral bozdun bak ya onu göz önünde bulundurursak ben aradığım fiyata ancak prefabrik evde otururum sanırım :o
ayd demis ki:
askere gittin bir dert,geldin bir dert hele istanbul offf dertlerin en büyüğü:(kolay gelsin umarım tercihlerinden biryerlere çıkar tayinin ve güzel bir ev bulursun bütçeye göre,çok zor yaa bende eylülde evlenip istanbula gidicem şimdiden uykularım kaçıyor.bence yat uyu saat8de de öğrensen sonuç aynı,10da da...değişmeyecek yani...eşine ve sana kolay gelsin diyorum başka da birşey diyemiyorum...ya bu arada yazamadan geçemiycem deprem olayını da gözönünde bulundur ev seçimi yaparken
|
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ayd
|
yaa yinede aklının bir ucunda bulunsun işte...bulursun inşallah illaki var öyle yerler her yerde uçup gitmemiştir,benim arkadaşım tarabya da,deniz manzaralı,170 m' ev bulmuş 400ytl,gördüm ve hayran kaldım,herşey yepyeni içinde ki,10 yıllık bir bina.bu birazda şans işi,içinizi ferah tutun
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
palali
|
hadi inş. bizde bulabilsek öyle bi ev...
|
|
~ 577 gün
|
|
| |