| |
zebra finch
|
Evet nice insanlar gelip geçio hayatımızdan ve herbiri bişeyler alıp götürüyor bizdenn peki o gidenler hep unutulmaya mahkum mu? yada 'kimse dolduramaz inan yerini bu şarkı da aşkımızın yemini..'dediğiniz zamanlar oldu mu:):):)
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
tebessümüklü-t & t
|
dönebilsen bakabilsen geri unutmuştur hatırlarsın belki ismini...! vega ablam deli sölemiş be bitiyorum bu şarkıya (uçları kırık)
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
aslan67
|
unutulmayacak adam yoktur..sadece zaman alır..
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
mona roza
|
zaman mı unutturur;zamanla mı unutulur?
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
fransua
|
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
t.j
|
walla ölen kedimin yeri hic dolmadı :((
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
aslan67
|
bağa mı didin?:)
mona roza demis ki:
zaman mı unutturur;zamanla mı unutulur?
|
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
banshee
|
Küçük bir çam ağacı diktik, beraber büyümesini seyredicektik. Altında oturup şarkılar söyleyip, ağlayıp, içicektik. Karşılaştığımızda giderdik yanına, ufacıktı ama olsun, oturuyorduk. Neden böyle birşey yaptık ki? Tema vakfından almıştık, bahanemiz olmuştu :)... ''Zerrin, sen bana erkek arkadaşını getiriceksin, ben onaylarsam anca beraber olacaksın, bak kızdırma beni! Cevap versene, bakma öyle. Abin yok ama ben varım'' Sağol canım,sağol da... Neydi ki o demek istediğin? hani en son... Hani 1 gün önce... ''Sana çok önemli birşey söyliycem'' Arkandan da koşmadım, amaan dedim. Meraklandırmayı seviyordun beni, al kaç yıldır merak ediyorum biliyor musun?
''Gel''...''Hayır''...''Yaa gelsene be''...''Hayır sen o kızla git''...''Zerrin yapma''...'' İyi akşamlar''
Keşkelerle bir yere gelinmez biliyorum.
Ama o ağaç varya kocaman oldu be. Az önce yanındaydım. Yol gözükmüyor artık. Biliyorum sen de görüyorsun neredeysen ordan bakıyorsun.
Yüzün zaman zaman gidiyor aklımdan , ne acı değil mi? fotoğraflar da olmasa. Ama Senin yerin canım boş. İnanmıyorsan ağacın altına bak... Sadece ben varım.
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
mona roza
|
bağa mı didin?:)
ortayaydı aslında ama; alınabilirsin =)
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
aslan67
|
zamanla ilgili bişi yazmstım da ondan alındım:P:)
zamanla yaşadıgımız olaylar,o insanın bizde bıraktıklarını elbet zayıflatır..3 sene sonraki duygularımızla,8 sene sonraki duygularımız illa ki aynı değildir..yani hem zaman yıpratır hem de zamanla yıpranır:))
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
zamanla unutulurda kopan parçaların tamiri kolay olmaz.
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
petunya
|
eeet bu eylülde tam yedi yıl oldu..
unutmak ne zormuşş hiç tahmin etmezdim..
bi heycan sanmıştım sora yokluuunu hasret sandım
yooo bn onu hep sevcem galiba..
|
|
~ 578 gün
|
|
| |