:D:D abi hoca kendini oyle şartlamışki soru hazırlamaya,sorunun içeriğini bile dusunmemiş:Dinsan bi okur bunun piyasası nedir bi düşünür:D
8 Şubat 2007 01:57
hırpık
48$ = 12$.Mary + 8$.Nancy
40000 = 5000.Mary + 10000.Nancy
ayrıca diğer kısıt ayda 18 saat..
Mary den mutluluk beklentisi = 6
Nancy den mutluluk beklentisi = 5 [önce verilenlere bakmak gerek dimi?? :Pp]
o diil de bu mehmet de salak mı ne, beklentilerin bu kadar düşükken hala bu kızlarla ne işin var kardeşim??
8 Şubat 2007 01:58
peter pan
işini doğru dürüst yapmıyo, ondan sonra da hoca oluyo. ya da dur lan, belki de adam iyi para kazanıyodur, harcadığı paranın hesabını bilmiyodur, geçiriveriyodr kredi kartını, cukka da sağlam ya, fiyatlardan haberi yok kesin:))
8 Şubat 2007 02:00
aslan67
memedim bu aşk fazla sana,sen sen ol geri dön mastırına:D
8 Şubat 2007 02:00
hırpık
Bir matematik sorusunun güncellenmesi, seks problemi olarak algılanmamalı. Bunu böyle algılayanların fikri neyse zikri de odur.
bu yorum da güzel ama.. :)))
8 Şubat 2007 02:02
peter pan
mehmetler salak olmaz. kesin bi pislik var o işte. cin gibidir o mehmet, bi sinsilik yoksa ben de mehmet değilim.
hem masterıa dönüp naapcak mehmet? o cillop gibi hatunları bırakırsa zeten mecburen master yapcak, başka çaresi yok;)
8 Şubat 2007 02:04
aslan67
hoca da uzmanlasmıs tabi boyle sorular hazırlaya hazırlaya:Dee bi de ögretim uyesi cukka saglam tabi:D
peter pan demis ki:
işini doğru dürüst yapmıyo, ondan sonra da hoca oluyo. ya da dur lan, belki de adam iyi para kazanıyodur, harcadığı paranın hesabını bilmiyodur, geçiriveriyodr kredi kartını, cukka da sağlam ya, fiyatlardan haberi yok kesin:))
8 Şubat 2007 02:05
peter pan
Bir matematik sorusunun güncellenmesi, seks problemi olarak algılanmamalı. Bunu böyle algılayanların fikri neyse zikri de odur.
zikri neyse fikri de odur olması gereken bir cümle. eleman yanlış yazmış. ne biçim üniversiteliyse artık:)) bu arada ben de fikrimi öğrenmiş oldum:))
8 Şubat 2007 02:07
aslan67
ve de zikrini:D:D
peter pan demis ki:
zikri neyse fikri de odur olması gereken bir cümle. eleman yanlış yazmış. ne biçim üniversiteliyse artık:)) bu arada ben de fikrimi öğrenmiş oldum:))
8 Şubat 2007 02:10
peter pan
zikrim zaten uluorta meydanda. yiğidiz ya, malımız da meydanda:)
o diil de ben hakkaten sapık gibi algılanmaktan korkmaya başladım. böyle değilim valla, sırf geyik yani. ne? inanmıyonuz mu? eeeh banane lan, var mı? öyleyim işte:)
8 Şubat 2007 02:13
aslan67
:D bu forumlar adamı azdırıyo memo:D baksana ortalıkta aq topicleri kol geziyo:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9305
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.