ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > kıssadan hisse...

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

kretzsche
kretzsche
iyi etmişsin ben de sana bir şey demedim tabii ki paylaş, ben de yazdıklarını okuyup aklıma gelenleri söyledim. seninle kişisel bir bağlantısı yok yani
7 Şubat 2007 22:05   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ben bu tür yazılara olan inancımı çoktan kaybettim çünkü. bu tür hikayeleri anlatanların samimiyetine inanmıyorum. sen samimi olabilirsin, ama çoğunluk öyle değil ne yazık ki
7 Şubat 2007 22:06   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
"arbeit macht frei"
adolf hitler

çalışmak özgürleştirir demek. hitlere herhangi bir sempatim yok. söz güzel sadece. nazi kamplarında kullanıyorlarmış
7 Şubat 2007 22:08   mesajın adresini al  

manas
manas

kretzsche demis ki:

ben bu tür yazılara olan inancımı çoktan kaybettim çünkü. bu tür hikayeleri anlatanların samimiyetine inanmıyorum. sen samimi olabilirsin, ama çoğunluk öyle değil ne yazık ki

saygı duyarım...
bunlar ilk anda aklıma gelen kolaya ulaşabildiğim bir kaç anektod. Daha güzel herkese bir şeyler katabilecek yazılarda ilgi olursa gelecektir ben hoşuma gidenleri buraya eklerim zaman zaman.
7 Şubat 2007 22:09   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
"religion ist opium fürs volk"
karl marx

bu da marx'ın bir lafı. din, kitlelerin afyonudur anlamına geliyor
7 Şubat 2007 22:09   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
istikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici, bedhahlarin olacaktir. bir gun, istiklal ve cumhuriyeti mudafaa mecburiyetine dusersen vazifeye atilmak icin, icinde bulunacagin vaziyetin imkan ve seraitini du$unmeyeceksin! bu imkan ve $erait, cok namusait bir mahiyette tezahur edebilir. istiklal ve cumhuriyetine kastedecek du$manlar, butun dunyada emsali gorulmemi$ bir galibiyetin mumessili olabilirler.

mustafa kemal atatürk'ün gençliğe hitabesinden. günümüz için çok uygun güzel sözler
7 Şubat 2007 22:11   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
"life is too short so love the one you got"
bu da sublime'ın what i got parçasından. sevdiğim bir laf
7 Şubat 2007 22:13   mesajın adresini al  

manas
manas
mahatma gandhi için :
einsteinin kaleminden: "hiçbir dış yönetim tarafından desteklenmemiş bir halk lideri: başarısı kabiliyete veya teknik aletlerin gücüne dayanmayan, sadece kişiliğinin ikna gücünden doğan bir politikacı; kuvvet kullanımını her zaman küçümsemiş olan zafer dolu bir savaşçı; amaç ve şaşmaz kararlılık ile donanmış bilge ve alçakgönüllü insan: bütün gücünü halkının yücelmesine ve geleceklerinin güzelleşmesine adamış bir kişi; sadece insan olarak avrupanın eziyetlerine karşı gelmiş ve her zaman zafer kazanmış bir insan. gelecek nesiller böyle bir kişinin yaşayıp, bu dünya üzerinden geçtiğine belki de inanmayacaklar
7 Şubat 2007 22:19   mesajın adresini al  

comandante
comandante
“Tarih tekerrürden ibarettir derler
Hiç ders alınsaydı, tekerrür eder miydi tarih?”

Mehmet Akif
7 Şubat 2007 22:33   mesajın adresini al  

manas
manas

comandante demis ki:

“Tarih tekerrürden ibarettir derler
Hiç ders alınsaydı, tekerrür eder miydi tarih?”

Mehmet Akif

Tarih Değil Hatalar Tekerrür Ediyor 2. Abdulhamid han
7 Şubat 2007 22:42   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Tarih'den ders alınsaydı hatalar da tekerrür edilmezdi.
7 Şubat 2007 22:44   mesajın adresini al  

madişvili :)
madişvili :)
hohanye'nin kardeşi çiçi'' biz çin'in esiri olamayız ve sonuna kadar da savaşacağız'' ve yandaşlarıyla çü ve talas nehirleri civarlarına gelirler.................
7 Şubat 2007 22:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008