hüdaverdinin bi de arkadaşı vardı pırtık die:) sora kadının teki onun adını yırtık anlamıştı yırrrtıık deiiilll pıırrtıııııkkk dio:))
8 Şubat 2007 00:17
atalay
hüdaverdinin kaptan abisi vardı birde..
camsız gözlükler.. kaç kez izledim. ali bey amcaya hayranlık duyduk ailecek sabrına
8 Şubat 2007 01:54
zebra finch
süperdi yaaa bayılıodumm ses tonunaa aili bey amcaaaaaaaaa:D:D:D
8 Şubat 2007 19:37
freak
2 Ocak 2008 19:27
freak
2 yere giderse kime sorcak..!
o nasıl bir ses dir ya..
2 Ocak 2008 19:28
freak
tipe gel..yakın planda açıkca görünüyor..ayrıca paltosu da müthiş :) çok sevdim ya..embesil :)
2 Ocak 2008 19:30
freak
tutuldum :)
2 Ocak 2008 19:32
aslan67
göt ya..gel beynimi dağıt diyor..bunun filmini bile izlemiştim sıkıntıdan..hayır çocuklara bayılırım;ama bu ayrı bir tür..bak yine sinirlendim..
2 Ocak 2008 19:35
secret smile(: l
bilmezmiyim yaa:) çok eski cidden
2 Ocak 2008 19:36
freak
olm kim seslendiriyosa acayip itici bir sesi var...
aslan67 demis ki:
göt ya..gel beynimi dağıt diyor..bunun filmini bile izlemiştim sıkıntıdan..hayır çocuklara bayılırım;ama bu ayrı bir tür..bak yine sinirlendim..
2 Ocak 2008 19:41
freak
o deilde gözlüklerininde camı yok :)
2 Ocak 2008 19:45
chi sj
bence süper bi karakter..bi de idare edemiyorum anneeaaeheaahaböhüüü var işte..ahah iki çocuk da favorim(:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9299
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.