len yatmadan biras çalışsa mıydım? boşver yaw sabah çalışırım..
7 Şubat 2007 22:54
hiperaktif koala
bugün allah için ne yaptığımı.....
7 Şubat 2007 23:02
magicstrike
ehehhee :))
köle kral demis ki:
elimi milli yapsammı die düşünüyorum
çoks akıncalı bir başlık bu ya
8 Şubat 2007 00:56
walic23
yatmadan önce genellikle yatmayı düşünürüm
8 Şubat 2007 01:18
grey.
ziyadesiyle urkunc seyler...
kredi karti- okulun onumuzdeki 20 yil icinde bitip bitmeyecegi ve haftasonu ne yapacagimiz...
acaba bu cumartesi adada kopekler mi kovalasa bizi gibi... :/ paranoyak miyim ben?
8 Şubat 2007 02:09
valderrama
iliç'i yedeğe çekip ortasahayı ayhan ve mehmet güvenle kuvvetlendirmek mi daha iyi yoksa iliç-karan-necati beraber oynayıp kanatlardan da carrusca ve arda bindirmesi mi daha iyi...
uln o zman da inamoto cok yalnız kalıyor,cok üzülüyorum adama:D
8 Şubat 2007 19:46
daddy's girl
uyanmasam hiç ne güzel olur die düşünürüm
9 Şubat 2007 04:32
kaotikgeyiqer
ben gece yatmam..
9 Şubat 2007 05:46
peter pan
ulan çok sinir oldum herifin mesajına. yatmadan önce bikaç mesaj daha mı yazsaydım? yok lan kapattın işte bilgisayarı, ama yok ya uyuyamam şimdi. olum adam çıkmıştır siteden. yok yok ben en iyisi yarın özelden aazına sıçayım onun...
9 Şubat 2007 14:49
peter pan
ya şu marketteki kasiyer çok güzel yahu. naapsam yazsam mı acaba!!
9 Şubat 2007 14:51
peter pan
kaç gün oldu lan sigarayı bırakalı. du bakalım ben şimdi 20 aralıkta bıraktım, bugün ayın kaçıydııı, anaaa yarın arkadaş gelcektii, onunla da ne muhabbet ederdik bee, gerçi herifin iki cümlede bir sözü karı kız muhabbetine getiriyodu ya neyse. ulan herif şebnem ferah posterimi yürütmüştü lan. sinirlendim bak gene. ah ulan ah. şebnem ne ses var be sendeee, zaten bi sen bi de aylin aslım. onda da iyi ses var. gulyabani güzel şarkı. şaban geldi aklıma bu sefer de. güzel filmdi lan. zaten o zamanki şaban filmelerinin hepsine hastayım. hele hababam, o diil de adile naşiti de çok severim lan. çok içten ağlıyodu kadın filmlerde....
böyle böyle daldan dala, daldan dala
9 Şubat 2007 14:56
alice kendi aleminde
yarın rejime başlıycam... ama yarın ptesi diil.. neyse haftaya başlarım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9281
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.