sevgililer günü barışmak için bence uygun değil hediye alıp barışamamak var :) para kolay kazanılmıyo
7 Şubat 2007 12:32
banshee
Mallık
lennie demis ki:
bir insan sevdiği halde kızgınlığından gururundan ötürü,umrumda değilsin derse ne kadar süre bsyleri anlaması için zaman verirsiniz?yada sizin gururunuzda ağır basar bırdaha aramamazmısınız? sevgililer günü barışmak için iyi bir zmn olabbilirmi? bizi umursamayan insanları niçin severiz? neden acı çekeriz?
7 Şubat 2007 14:21
auxara
biz dün ayrıldık :( ben de onun umrunda deilim :(( hem de sevgililer gününe 1 hafta var :((((((
17 Şubat 2007 15:39
blackcat
bu ole bır laftırkı param parca eder karsındakını helekı cok sefıyorsa o ınsanı bazen aklı almaz ınsanınnasıl umurunda olmam onun dıe bukadar cok seferken hemde ama laf bıkere agızdan cıkıyor ıste ve ustune o guru dene seyde eklendımı paramparca oluyor ınsan bazen donusu olmayan ayrılıklara sapıyor ıkıı beden hemde cokda umurlarında olarak:(
asında hersey ıkısınınde umurlarındadaır ama dedıgım gıbı laf agızda cıkmıstır ve sen paramparca olmussundur bır araya gelsenızde nekadar toplayabılırkı senın dagılan herbır parcanı:(:(:(
7 Şubat 2007 17:56
türkü:))
bende aynı soruyu soruyorum ey millet
bizi umursamayan insanları niye severiz...???
niye acı çekeriz ah be lennie senin başlıklar hep beni böle mahvediyo ya...
seninde benden olduğuna karar verdim...
sen hep başlık aç ben senin arkandanım:)))
valla!!!
aşkta gurur olmuyo asla...
istesen de böle bişi yapamazsın
ozaman aşk değil bi arkadaşımızın dediği gibi hırs v.s.
zor bu işler...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9280
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.