lennie sen direk geyike aç başlıklarını.. ne de olsa kimse cevap vermiyo direk geyiğe döndürüyo :)) ama özlemişim seni...:D
6 Şubat 2007 22:23
palali
:))))))))
lithium demis ki:
4S kuralı..
6 Şubat 2007 23:23
bylge
anam lennie başlık açmış heycanlandım:)))))))
6 Şubat 2007 23:32
hangover
şaka mı bu ya??euheuhe "lennie gibi başlık açmak" die kavram çıkıcak.. ya da "lennielik yapmak" fln...
7 Şubat 2007 01:10
chi sj
insanlar aşık olmadan önce bir yeterlilik sınavından geçsinler mi?
günümüzde ''ama ben aşığım'' demek ''abi sarhoştum''a mı döndü?
''aşıktır ne yapsa yeridir'' demek doğru mudur?
insanın hayatı onu tek bir insana odaklayacak kadar boşsa o insanın hissettikleri aşk mıdır?
bir insan sefgilisine ne yaparsa donunun rengine kadar sitelerde tartışılmayı hak eder?
bkns.alternatif başlık konuları
bkns.ah bi 100 mesajım olsun siz o zaman görün buraları
27 Şubat 2007 01:44
mona roza
unutuyorum çoğu zaman bişeylerin hatırlatması lazım;arayıp sormadığına göre onda da aynı karşılıklı umursamıyoruz birbirimizi oysa ki sevmiştim onu...
7 Şubat 2007 01:49
yasin altunkaynak
comandante nin kız versiyonu..
7 Şubat 2007 03:29
hırpık
tüh yaa ben bu başlığı nasıl kaçırırım..lennie, insan haber verir ''bugün yine başlık patlattım bikaç tane!!!'' diye.. =//
7 Şubat 2007 03:32
petite
çünkü ulaşılayaman çekicidir yada kaçan kovalanır diyelim.bazen sevgi sanılan şeylerin hırs olduğunu görürsünüz
7 Şubat 2007 04:02
por una cabeza tango
bi süredir girmiyodum ortakantine
ve bu başlığı görüp daha tıklarken lennie mi acaba dedim,sonra yok diildir herhalde diye de avuttum kendimi.
evt,lennie'ymiş o_0
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9280
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.