başlığı açan arkadaş bu kafayla gidersen evde kalırsın bak benden söylemesi hem bak sana en azından 3 kıs arkadaş mesaj atmış şanslısın onu bulamayanlarda var :) şaka bi tarafada doğanın kanunu bu yaw :)
6 Şubat 2007 23:33
gissem =)
iste bole oluncada erkeklre olan guvende azalio....
neden bu seviyesizlik karaktersizlik anlayabilmis diilimm...
varsa bunun meraklisi buyursun o meshur arkadaslik sitelerine gitsin
7 Şubat 2007 00:16
denizhan
100 bayana "are you sex" diye mesaj aticam.
sadece deneysel ve sonuclarini gormek icin.
7 Şubat 2007 00:20
.....demolight.....
at bakalım sonuçlarını görebilirsin mesajda oldugu için ama reelde olsa bilmiorum :)
7 Şubat 2007 00:32
denizhan
ama star gibi kendini bayan gosterip karsi cins olan arkadaslarimiz mumkunse deneyimden uzak dursunlar.
korkutucu sonuclara varmak istemeyiz.
7 Şubat 2007 00:34
notyet
ana fikir:
Önce forumlara bir göz atılmalı
sonra mesaj atılmalı atılcak kişiye.
Olaya güldüm baya hoşuma gitti hatta.Arkadaş serzenişte haklı;)
7 Şubat 2007 00:59
hangover
ya bence haklı oldugu ve gözden kaçan bi nokta var.. bu sitenin ya da diger sitelerin amacı ne olursa olsun anlatılmak istenen bu siteyle sınırlı bişey deil!
ilk adımı erkekler mi atmalı sizce?? (biraysel olarak kızların size gösterdigi ilgiyi sorgulamıorm, bana msg atıolar,barda yawşıolar fln diil bekledigim cevap) kızların genelde karşı taraftan bekledikleri bi gerçek..hayır diyen kızın alnını karışlarım :P bi şımartma söz konusu deil mi? ilk teklifte reddetmek gerektigini düşünen kızlar var, ısrarın işe yaradıgını da kabul ediolar..bu remen şımarıklık deil mi??
7 Şubat 2007 01:04
gokkche
şımarıklık değil. kolay elde ettiğin kızın değeri var mıdır gözünde??
7 Şubat 2007 01:09
d_u_d_e
ben yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirmki erkekler kızlar yaklaşmaya çalıştıkça inanılmaz bi şekilde şımarıyolar ben kızlar şımarır sanırdım ama ilk adım denemesi yaptığım tipler anlamadığım bi nedenle baya bi şımardılar ve ben dayanamayıp tekrar karşı taraftan beklemeye karar verdim, ne diyebilirim yaşadım ve gördüm..
7 Şubat 2007 01:12
gokkche
bazı hıyarlar da dostça yaklaşıp hırtlık yapıyolar sonradan
ya msn vermeyince küfrü basan dangozlara ne demeli?
böyle bi ortamda hangi erkeğe güvenip msj yollayabilirsin ki???
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9278
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.