ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > HAKSIZLIK BU!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

aslan67
aslan67

tmm da zorun da elde edilebileni makbul..öyle koştur babam koştur nereye kadar..

joe_ demis ki:

ne desemki... ortalıkta dolaşıp efendim biz zor kız isteriz... koşacaksın peşinden demeyi biliosunuz ama:P

6 Şubat 2007 20:41   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bnm bahsettiim sitelerden netten tanımadıı bi insana bi kız msj atarsa böle algılanır...

işte öyle algılanır falan bunlara takılmamanız lazm bence,neysen o olmalısın,o ne dicek kaşar mı dicek bana diye düşünmemelisin,derse desin diyeceksin ama hissettigin gibi davranacaksn,hoşlandıysan pat diye söyleyeceksin..bu arada cok emir kipi kullandm kusura bakma:))
6 Şubat 2007 20:43   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
kız yada erkek mesaj atan ınsanlara bakın,forumda aktıf olup topiclerde dusuncelerını paylaşmıssa karsılıklı konusmalarda bulunmuşsa bu ınsanın tanısma amacını farklı anlamayın gayet normal,ama hıc mesajı olmayan amacıda bellı olan ınsanlar ıcın tamam ıstedıgınızı dusunun.
6 Şubat 2007 20:47   mesajın adresini al  

edit@
edit@
alakası yok arkadaslar forumlara yazmayınca hakkında istediğini düşünün ne demek
6 Şubat 2007 20:51   mesajın adresini al  

boorish
boorish
siz tartışa durun, adamlar çözmüş artık olayları http://www.milliyet.com.tr/2007/02/04/yasam/yas01.html
6 Şubat 2007 20:52   mesajın adresini al  

frnz
frnz

aslan67 demis ki:

bnm bahsettiim sitelerden netten tanımadıı bi insana bi kız msj atarsa böle algılanır...

işte öyle algılanır falan bunlara takılmamanız lazm bence,neysen o olmalısın,o ne dicek kaşar mı dicek bana diye düşünmemelisin,derse desin diyeceksin ama hissettigin gibi davranacaksn,hoşlandıysan pat diye söyleyeceksin..bu arada cok emir kipi kullandm kusura bakma:))

emrin olurr:P:Pya ilk adım konusunda haklısında netten rsmden flnda hoşlancamı sanmıorm ztn...
6 Şubat 2007 20:53   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
forumlara msj atan insanlarla süper bi diyaloğum var bnm...msj atan herkese cvp vermeye çalışıorum zaten...bazen abuk msjları pas geçsem de...burdan birsürü arkadaş edindim görüştüğüm insanlar var...en yakın arkadaşımla burdan tanıştım daha nolsun =)
6 Şubat 2007 20:54   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
netten rsmden flnda hoşlancamı sanmıorm ztn...

tipik bi önyargı:P
6 Şubat 2007 20:54   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
alakası yok arkadaslar forumlara yazmayınca hakkında istediğini düşünün ne demek

profılınde çiçek bocek resmı olan kendı hakkında hıcbır acıklayıcı bılgı olmayan ve konular hakkında goruslerınıde dıle getırmeyen bırısı dırek mesaj atsa ben hos karsılamam.
6 Şubat 2007 20:56   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
valla onu bunu bilmem de 2 senedir msnde en az 3 saat muhabbet ettiğim(hemen hemen her gün) en yakın kız arkadasımla,bi arkdslık sitesinde onun bana attığı bi pm ile tanısmıstık..varın siz karar verin..dostun nerede karşına çıkacagını bilemezsn..
6 Şubat 2007 20:58   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
bgn gelen 13 msjda sadece slm yazıodu...üşenmedim profillerine baktım yolladıı msj sayısına 13ününde 0dı...beni mi buluo bu tipler?tek işleri resimlere bakıp msj atmak sanırım...daha başka siteler var o işler için aslında ama bu site gitgide beni sıkmaya başladı bu açıdan...
 1   6 Şubat 2007 20:59   mesajın adresini al  

edit@
edit@
al benim profilimde de çok bilgi yok resimdeki ben değilim:) ne var bunda bir sürü sebep olabilir kendini gizlemesi için yada sebepsiz yapabilir bunu sadece istediği için
niye olumsuz bişeye yoruluo bu ben onu anlamadım
6 Şubat 2007 20:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008