ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > HAKSIZLIK BU!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

zingarina
zingarina
bence her kız sadece erkeklerden beklemiyor ilk adımı,
bu biraz özgüvenle alakalı,
kız birini beğeniyorda gidip en azından merhaba ben bilmemkim diye bi tanışamıyorsa, ya da ne bileyim işte istediği birşey olupta söyleyemiyorsa bu biraz özgüvensizlikten geliyor, utangaçlık yapılıyor, ki bu utanma da değil aslında, bu kültürün öngördüğü birşey. ya bana kaşar gözüyle bakarsa? en önemli sorun arkadaşlarımda da gözlemlediğim,
eğer etrafın sizin hakkınızda ne düşündüğünü çok fazla takıyorsanız ,ya şunu derse korkusu fazla oluyor.
reklam gibi olmasın ama kimin ne düşündüğü hiçte umurumda değil, ilk adımı da atarım gidip tanışıp konuşurumda, kimse kimseyi yemiyor öldürmüyor tanışmaya geldi diye :) :P
7 Şubat 2007 02:31   mesajın adresini al  

hangover
hangover
ya sizin gibi cengaverlerin sayısı maalesef fazla degil!! ben hayatta gitmem o gelsin dien kızların oranı azalsa da hala çok fazla..herkes ayaana gittigi için birinin peşinden koşma geregi duymuyo genç bayanların önemli bi kısmı..
7 Şubat 2007 02:38   mesajın adresini al  

miqrop
miqrop
burda hicbirimis gidip tanısmayıs bis ilk adımı atmayıs demioruski sadece bunu sis bole yaptınıs diorus
hikaye bunlar
7 Şubat 2007 02:39   mesajın adresini al  

hangover
hangover
burda dediin şu forumda kaç kıs var, ya gözünüzü seviim yapmayın. ben çok kişi biliorm gitmiceeni net bi şekilde söyleyen.. gidip de dilim yandı bi daha hayatta gitmem diyen de bi o kadar çok.. ama evet bizim hatamız kabul ediorm.. ama deiştiremiorm gençleri..star ve benim gibi geçlerin hep önü tıkanıo..kızları şımartmaktan hoşlanan ve ne kadar şımartırsam o kadar iyi düşüncesiyle hareket eden milyonlar var!!
7 Şubat 2007 02:44   mesajın adresini al  

miqrop
miqrop
bende onu diorum deistiremessin ben ilk adımı atmamda demedim sadece ornek werdim bi kısa aır gelebilcek bası seler donuo ortada diee bis senle bosnua tartısıorus aynı kapıya cıkıo ama nesee
7 Şubat 2007 02:46   mesajın adresini al  

hangover
hangover
ben anlamam :))) şımardınız kardeşim, hırsızın hiç mi hatası yok??
7 Şubat 2007 02:48   mesajın adresini al  

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
mantıklı düşünmek gerekirse,aslında erkeklerin kızlara attığı msj lar bir yerde kızların egosunu tatmin etmeye yarıyo,he erkek cevap alırsa karşı cinsinden bu seferde erkekte bi cool luk başlıyo ve karşı cinse karşı farklı şekilde düşünüp sölemesi gereken kelimeleri ona göre seçiyo
(not) sölediklerim kızların erkeklere cevap veriş biçimiyle alakalı kız seviyeli cevap verirse ki hemcinsimde biraz usturupluysa ben sanmıyorum yavşak bi dialog geçsin aralarında...!
7 Şubat 2007 02:48   mesajın adresini al  

özcartman
özcartman
neden ilk adımı hep erkek atmalı diye bi forum vardı.orda o kadar uzun süre tartışıldı ki bu konu emin olun anlatılmayan tek bişey kalmadı.size ordan bikaç alıntı yapim birazdan
7 Şubat 2007 02:52   mesajın adresini al  

miqrop
miqrop
hemcinslerinin hepsi ole usturuplu olmuo istee....

hırpık
hırpık

ben bi kere yapmıştım valla itiraf ediyorum ama bi daha yapar mıyım???????orası tartışılır işte...erkeklerin daha bi farklı g.tü kalkıyo sanki..

hangover demis ki:

burda dediin şu forumda kaç kıs var, ya gözünüzü seviim yapmayın. ben çok kişi biliorm gitmiceeni net bi şekilde söyleyen.. gidip de dilim yandı bi daha hayatta gitmem diyen de bi o kadar çok.. ama evet bizim hatamız kabul ediorm.. ama deiştiremiorm gençleri..star ve benim gibi geçlerin hep önü tıkanıo..kızları şımartmaktan hoşlanan ve ne kadar şımartırsam o kadar iyi düşüncesiyle hareket eden milyonlar var!!

miqrop
miqrop
sımartan oldumu dayanamam sımarırım doamısda war napalım:)

hangover demis ki:

ben anlamam :))) şımardınız kardeşim, hırsızın hiç mi hatası yok??

7 Şubat 2007 02:53   mesajın adresini al  

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t

miqrop demis ki:

hemcinslerinin hepsi ole usturuplu olmuo istee....

ama bu senin ona verdiğin cevaptan olsa gerek yanlış mı düşünüyorum
yanlışsam düzelt lütfen
7 Şubat 2007 02:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 121 - 132

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008