abı sen bılırsın sımdı kımseye ahlak ahkamı kescek deılım ama bence sen genel bı ozur dıle yanı...
6 Şubat 2007 14:47
dogujan
ben yine de istiyorum..
sana cevabı verdim daha ne istiyorsun
6 Şubat 2007 14:49
phebe
farklı bişiden bahsediliodu we bayan olarak sohbete bi yernden dahil olnca ister istemez alınılıo lafa... :S
6 Şubat 2007 14:56
dogujan
özür dilerim herkesten sölediğim laf için
6 Şubat 2007 14:56
bbaykul
ask for more demişler bi bildikleri vardır elbet.şahsen erkekler içinde önemlidir bayanların durumu ,oynanacak zeminin durumu önemlidir yamuluyor muyum?bu arada evet hayvanım.
6 Şubat 2007 15:44
lonelyyyy
Bu durum zevk meselesi... Ama bence işlev önemli... Uzaması için çaba gösterenler bile var... D:
6 Şubat 2007 15:45
avicenna
off ne saçmalıosunuz şu önemli bu önemli .. herşey spontan olmalı .baştan bööle iş hesap kitap la başlarsa herşey bomboh olur ztn .. bırakın kendinizi akışa kişiler uygunsa ztn herşey muhteşem olur .
6 Şubat 2007 15:51
luca leotardo
Bu konuyu tartışmak ne işe yarıyacak ki?
6 Şubat 2007 16:01
abbas
Bu tür sipekilasyonlarla Türk Erkeği'nin işi olmaz. O işine bakar, gerisini hatun düşünsün.
16 Şubat 2007 16:23
comandante
Fazla boysuz olursa işlevi de olmaz zaten.
6 Şubat 2007 16:47
since1453
hersey kendi için karsı taraf önemsiz mi
abbas demis ki:
Bu tür sipekilasyonlarla Türk Erkeği'nin işi olmaz. O işine bakar, gerisini hatun düşünsün.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9266
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.