şuan elimde ülker çokonat var hııımmm çok güzel ,harikaa
6 Şubat 2007 13:18
mbayo
bi film vardı kadın cinsel ilişkiye girmiodu ve arzularını gidermek için sürekli
çikolata yiyodu.ve orgazm oluodu.ama sonra çikolata yeterli olmadı tabi..:)
6 Şubat 2007 14:40
'' i l k o ''
erkekler de sever
6 Şubat 2007 14:45
bloodlust
şimdi çikolata mutluluk hormonu şe ediyo işte..işte kıslar onu yiyince o hormonda şe ediyo sora mutlu oluyolar işte:P..ii de erkeklerin mutlu olmaya ihtiyacı yok mu ya?
6 Şubat 2007 14:46
jack daniel's
kızları bilmem ama bazen acayip çikolata krizm tutar..dayanamam gofret mofret ne varsa tıkarım.:) ama gerçektende mutluluk verio :D
6 Şubat 2007 15:06
blackcat
ya çikolata ya bu sevılmezmı deli eder insanı hele yemeklerden sonra bı tatlı krızı tutarkı ınsanı gozu doner yapılacak tek sakınlestırıcı tabiki bi paket çikolata hem mutluluk hem de sakınlestırıcı etkısı yapar :):)
6 Şubat 2007 15:12
...::: özkan :::...
Bence kızlardan daha çok erkekler seviyor çikolatayı :D
6 Şubat 2007 15:21
dreamworks®
sevmem yiyeni de sevmem..
6 Şubat 2007 15:24
aleph
valla çikolata bana yasak. ama kahve ile yiyorum bazen.
6 Şubat 2007 17:29
*nightmare*
ıyyyyy... çikolatadan nefret ediorum! ben hiç sevmem ki çikolata..
6 Şubat 2007 17:31
kaptain
erkeklerin kızlara karşı kullandığı silahh bence bu çok ii sizede tavsiye ederimm
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9258
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.