ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Evet arkadaşlar 25YTL'lik nereye gittiği belli olmayan paraları bu dönem yatırmıyoruz.Hayırlı uğurlu olsun..
5 Şubat 2007 11:05
kimin umrunda ki:d:d
yaa hıc mı para yatırmıoz bankayaa????
5 Şubat 2007 11:11
windowsmediaplayer
Katkı kredisi almayanlar baya bi ödüyo ama,katkı kredisi ıvır zıvır alanlar sadece 3 ytl ödüyo..
5 Şubat 2007 11:18
janan
wayy süper bi haber oldu bu yaa
5 Şubat 2007 11:28
pin
katkı kredisi almadığım için 199ytl yatırdım valla ama yine de diğer senelere göre biraz daha az
5 Şubat 2007 12:12
kimin umrunda ki:d:d
supermıs yaa o kdar eylem yaptı bızım fakultedekıler canla basla calıstı cocuklar:)))
5 Şubat 2007 12:31
dreamworks®
ilk dönem hepsini peşin aldılar zaten merak etmeyin..
5 Şubat 2007 14:29
eje
allahm bankaya gittm ve 2,40 ytl yatırdm sadece! mesudum! işte bunu seviyorum!
5 Şubat 2007 17:55
auxara
annem ödedi bu dönem benim harcımı.ne kadar ödediğini sorduğumda 3 ytl dedi ve şoka girdim!!!nusret amcamız acıdı bize sanırım :))
5 Şubat 2007 20:10
ruin
ohaa 3 ytl mi :D
ahahah şaka gibi ne güzel
5 Şubat 2007 20:15
timmy
bankaya girdim sıra numarası aldım 60 kişi kdr vardı. çıktım dolaştım gezdim tam 2 saat sonra geldim. bana 1 kişi kalmıştı, sıra bana geldi ve 3 ytl yatırdım ancak dekontumu veremedi alet. yaklaşık 20 dk sonra dekontumu aldım.
akbank tüm üniversitelerin harç işlerini almış ama altyapısını kuramamış.
bi laf vardır yiyemiycen şeyin altına yatma diye...
ben böyle bankayı havada sallandırırım
6 Şubat 2007 00:24
arriba_arriba
Walla helal olsun sewindim..Diğer okullara da örnek oluruz umarım :D
6 Şubat 2007 13:57
sky
yaf iide harçlar :s
kredi almayanlar vala yadım parası verilirken daha az ödüdu:s yani çıkartacak bi yer buluolar yine:s
6 Şubat 2007 16:22
aleph
aslında verecekler diye bir yazı asılıydı bi ara bizim okulda yanılıyor muyum acaba.
seneye katkı kredisinden falan düşerler eğer vereceklerse de. benim işime gelir valla. bu sene bitiyor kredim çünkü :((
petunya demis ki:
yaa önceden aldıklrı 25 ytleleri verseler yaaaa
6 Şubat 2007 17:09
rap'unzel
yA 3 ytl içn bAnkaya gidilir mi yaaa :((
6 Şubat 2007 18:45
d_u_d_e
şaka gibi oldu bu 3ytl biraz, oldu olucak hiç vermeseydik o daha güzel olurdu:)
6 Şubat 2007 18:46
messiniyen
geçmiş olsun:):) eylemler işe yaradı herhalde...
8 Şubat 2007 14:08
sunburnjan
ii oldu yaaa .......dorusuda bu :) 25 ytl verip hadisenin gelmesiindense daha ii oldu......
9 Şubat 2007 20:02
kötü kedi
?
28 Ağustos 2007 05:10
karabudun
ya ben üniversiteye bu sene başladım katkı kredisine başvurmadığım için ilk dönem 153 ytl yatırdım fakat ikinci dönem başvurmadığım halde burs ile birlikte verdiler ben de aman ne olacak diye aldım bu dönem hiç para yatırmadım fakat katkı kredisine başvuran ve ilk dönem 51ytl yatıran arkadaşım bu dönem sadece 2.5 ytl yatırdı peki ben bu fazladan yatırdığım 100 ytl yi alabilecek miyim eğer alabileceksem nereden alabileceğim bilgilendirirseniz sevinirim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9246
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!