abini merak ettim çok şen şakrak biri galba tanışam imkanımız varmıdır....:)
gokkche demis ki:
aabimm nerdesin? yoksam gittin mii? gel de bi şu başlığı şenlendirelimm:)))))))
5 Şubat 2007 19:35
~balım~
hep kavga ederdikk kardesimle simdi askerde kavga edecek birini arıyorum ben :=))
5 Şubat 2007 19:57
gokkche
cool demiş ki; abini merak ettim çok şen şakrak biri galba tanışam imkanımız varmıdır....:)
ööledir vallaa. abim die demiorum çok ii insandırr. tanışma imkânın var mıdır bilemicem. kendi cvp versin:PP
5 Şubat 2007 20:02
zebra finch
Anlaşıldıı bi kardeşiyle geçinemeyen benimm:(:(:(:(biz üç kardeşin ve en büyük benim iğrenç bi duyguu herşey benim üstüme kalıyooo
5 Şubat 2007 20:24
bbaykul
lem kıskandım şimdi,bu zamana kadar tek çocukluğun bir kötülüğünü hiç görmemiştim,hatta pozitif bakmıştım olaylara misal,seni dayaktan kurtaracak bir abin olmadığı için fiziksel yapına daha dikkat ediyorsun,eye of the tiger misali falan vay anasını neymiş insanın tek çocuk olması.napalım bizde dostlarımızla idare ediyoruz.harbi kardeşim dediğim gerçekte 2-3 dostum vardır anneme babama yapmadıklarımı kendilerine yapmışımdır keratalar için.
5 Şubat 2007 20:34
]{eci
bnim benden 7 yaş byük bi agbim var iyiki var valla zaten o benden memnun olmasında kimden olsun nelerini sakladım be ben onunnnn :) agbim benim canım herşeyim..
5 Şubat 2007 21:37
peter pan
güzel şey kardeşlik.. ama biraz uzak olunca daha güzel...
5 Şubat 2007 21:58
petunya
deli gibi birbirimizi yesek deeee bana hiçbişiini vermese deee tek çocuk olmaııı istemiş olsam bilee o bnm biricik tatlıcık kardeşim iiki var yaff
5 Şubat 2007 22:44
walic23
kardeşimle çok kavga edriz ama kardeşin üzerine kavram olmaz
5 Şubat 2007 22:51
_turkuaz_
belli bir yaşa kadar pek anlaşılamıyor kardeş kavramının güzelliği ama sonra hem anlaşılıyor,hem vazgeçilmez oluyor :))
abilerim iyi ki varlar ve benim için çooo...k değerliler...
5 Şubat 2007 23:43
nymph
2 abim var..ne yapsalarda,beni üzselerde canım kanım onlar benim..onlarsız bi hayat düşünemem..çok seviyorum onları..iyiki onlar benim abilerim...
6 Şubat 2007 00:03
uççççççççççççççç!!!
ben abimi çoook severim tabiki herkes gbi ama pek bi ii anlaşırız meselaa;
yemek masasındayız
-serpil su doldur
doldurup uzatıorum
-sen öyle tut ben bi ara alır içerim
lahavle vela kuvvet..
böle de biraz gıcıktır abim
yanındayken kavga edioruz uzaktayken ozluorum
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9244
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.