ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > kardeşlik kavramı
iliski paylasim kardes
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

serchas
serchas
kardeşimiz veya kardeşlerimizle ilişkilerimiz nasıldır? çok sık tartışıp birbirinizi mi yersiniz yoksa eşyalarınızı paylaşıp destek mi olursunuz birbirinize?....Yeter artık şu kadın erkek ilişkileri hakkındaki başlıklardan sıkıldım dien herkesi bekliorus Buyruunnn!!
5 Şubat 2007 02:34   mesajın adresini al  

eletuera
eletuera
ya kardeş gibisi yok ömrünüzdeki en temiz sırdaşınız ama bide birbirimizi yemesek kedi köpek gibi daha ii olcak önüne geçilmio. olsun yinede didiştikçe daha çok sewioruz birbirimizi=))
5 Şubat 2007 02:38   mesajın adresini al  

sertaaaaaç
sertaaaaaç
hehehe üstteki adaam benim abim öle biz onla kardeşten öte çok yakın arkadaşız geyiklerine girmijem çünkü o benim abim bizde büyüe gerketii gibi davranılır ama ilginçtir 12 yaşına kadar yenen bol ağrılı dayaklardan snra abimle ilişkimiz süper oldu yaaa hatta öle ki o sakarya ben kocaeli de makina müh eziyetini bile ortak çekmeye karar verdik:D çok sewiorum ben abimi yaaa
5 Şubat 2007 02:39   mesajın adresini al  

kupa kızı
kupa kızı
hayattaki kankalarm bnm onlar ablam ve erkek kardeşim sizi seviorumm :)
5 Şubat 2007 02:40   mesajın adresini al  

serchas
serchas
ya cidden biz de herşei paylaşıorus kardeşimle Tamam dövmüş olabilrim zamanında ama hep onun iyiliği içindi o dayaklar :P şiddete karşıyıs ayrıca :D
5 Şubat 2007 02:44   mesajın adresini al  

bravado
bravado
abı bana boyle kardeslık klubu ne bılıyım tarikat geldı be aklıma baslıgı gorunce :P
5 Şubat 2007 02:44   mesajın adresini al  

serchas
serchas
:D onun için geldiysen yok öle bişe kardeşim daha tarikat olamadık iki kişiyis sadece katılırım diosan aliim senin de ismini :P
5 Şubat 2007 02:46   mesajın adresini al  

serchas
serchas

kupa kızı demis ki:

hayattaki kankalarm bnm onlar ablam ve erkek kardeşim sizi seviorumm :)

ya en güseli de bi erkek bi kız kardeş sahibi olmak olsa gerek ;)
5 Şubat 2007 02:47   mesajın adresini al  

sertaaaaaç
sertaaaaaç
yüzük kardeşlii abi :D böle aççaktık yaaa biz başlıılıa koycaktık ikimizn kadir inanır yüzüklü fotosunu bak gör o zman sen neler oluo
5 Şubat 2007 02:48   mesajın adresini al  

frnz
frnz
ablam bnm herşeyimdir yaaa...mükemmel bişey kardeşlik...arada çok tartışıoruz ama çok sewiorm cnm o bnm yaaa...
5 Şubat 2007 03:00   mesajın adresini al  

serchas
serchas
oohh bee frnz tam patladı forum diodm imdadıma yetiştin :D Ablana da çok selam ayrıca ii ki var :D
5 Şubat 2007 03:01   mesajın adresini al  

frnz
frnz
sölerm slmını:Pbncede ii ki wr saoll...:):)
5 Şubat 2007 03:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008