| |
_erniko_
|
oturdugunuz yerdeki bakkal muhabetleri veya dedikoduları...........
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
lithium
|
bakkal kültürü artık çok geride kALan bazen özlenesi bi şey.. maalesef hiç öle anılarım olmadı!
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
valla dedikodu deil de saolsunlar çok iyiler, tam esnaf, yeri gelir hesaba yazdırır, yeri gelir 1 paket deterjanı eve getirir. Hesaba falan yazar gerekirse:D
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
_erniko_
|
:))))) oo mustafa abi naber sigaraya zammı var yine zulalamışsın malları .......
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
abbas
|
Dükkan senin.. Canın sağolsun.. Olduğu zaman verirsin.. 12,5 ytl 10 versen yeter.
Bu hafta iddaa'da ne yaptın ? Abi Fener ne yapar dışarda ?
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
_erniko_
|
sizin şu karşı binada oturanögretmen varya hani kısa samsun içen.........hı bilemedim ama...............haaaa o işte kızını kapıcı görmüş kapıyı bornozla açmış ............hııı evet :(((((
|
|
1 ~ 582 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
Aydın Abi bir tane ya bizim bakkal.
bu aksam kahveye gıdelım gencler pokere? olur abı ne demek sen ıste :))
ilko bılet bul bana mac ıcın ısım gucum var ok ? tabı abı emret :))
mıllet 3-4mac soyleyınde ıddaa'da gömelim? yaz abı banko 1... :))
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
_erniko_
|
bi ekmek özcan............olum mahmut bayılmış yine............hadii üzüldüm yaa.........ne üzülecen olum adam kendini begenmiş 8 yılda sınıf ögrt zor bitirdi kpss den de 60 puanın üstüne çıkamıyor,mal işte..............hı öyle :((
|
|
1 ~ 582 gün
|
|
| |
max.j.one
|
abi akşamları geç geliyoz iki ekmek ayır
ayıpsın!
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
ilkay aksam ugra bana yenı vodka geldı ıcerız beraber :))
|
|
1 ~ 582 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
gece 1 e kadar açığız ne ararsan zehirinden içkisineee..saat bire kadar açığız yavrum.. bakkal da g*t kadar çıkana kadar en az 4 kere yukardakileri tekrarlar..he unutmadan sigara iki çeşit var samsun ve marlboro başka yok kuralcı galiba hergün sorarım ama winston var mı? diye -yok zehirler bunlar der..
|
|
1 ~ 582 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
aydınlıkevler de otururken sıneklı bakkal vardı evın karsısında (: habire veresıye yazardı hıc pesın para aldıgını hatırlamıyorum,acaıp sohbet ederdık nerde şimdi oyle sohbetler her taraf hıper zuper muper market doldu (:
|
|
~ 582 gün
|
|
| |