gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Edebiyat - jean christophe grange
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 33
 Yazar: Mesaj:
ark
ark
ta$ meclisinde kullanılan o kadar güzel materyallarle o kadar kötü bir son yapan yazardı değil mi bu grange :)))

22 Mart 2007 23:43  mesajın adresini al  
n0ns3ns3
n0ns3ns3
bu adamın hayal gücüne ve kurgusuna hayranım diyecek bi şeyim yok
saygıyla eğiliorum...

25 Mart 2007 21:54  mesajın adresini al  
xocoatl
xocoatl
kızıl nehirlerle tanıştığım ve büyülendiğim taş meclisiyle büyülü dünyasında ilerlediğim leyleklerin uçuşuyla bilgi birikimine hayran kaldığım kurtlar imparatorluğu ve siyah kan'ı okumak için sabırsızlandığım yazar

30 Mart 2007 22:04  mesajın adresini al  
duman26
duman26
grange bi harika polisiye gerilim onun işi Şeytan Yemini yeni cıktı duyrulur...

22 Eylül 2007 16:40  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
kurtlar imparatorluğu süper kitaptı. çok sürükleyici. adam betimlemeleri çok güzel yapıyo...

25 Eylül 2007 14:10  mesajın adresini al  
şarap
şarap
kızıl nehirler,kurtlar imparatorluğu ve şimdide şeytan yemini..kitaplarını okumaya başladımmı bırakamıyorum bağımlılık haline geldi çok beğeniyorum..zekasına ve blgisine hayran kaldığım bir insan bu kitabınıda bitirdikten sonra leyleklerin uçuşuna geçicem bi türlü ısınamadığım tek kitabı taş meclis..

9 Ekim 2007 13:36  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
kurguları çok güzel..zeki adam ya..cidden iyi, ama tarzım değil..

7 Mart 2008 11:24  mesajın adresini al  
ddreamm
ddreamm
kurtlar imparatorluğu süperdi.. kurguları çok güzel okumaya başladığında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun..

11 Mart 2008 02:15  mesajın adresini al  
driblet
driblet
garange'in kurtlar imparatorluğu kitabı hariç her kitabı okudum... bence aralarındaki en güzeli kızıl nehirlerdi..en hayal gücünü zorlayan kitapsa şeytan yeminiydi...taç meclisi yazarın en saçma kitabı diyebilirim...siyah kanla leyleklerin uçuşu da beni pek sarmasalar da iyi denilebilir...elimdeki kitapları bitirdikten sonra kurtlar imparatorluğunu da okurum herhalde..seriyi de tamamlamış olurum hem (:

29 Nisan 2008 19:26  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
siyah kanı yeni aldım kitap fuarından.

29 Nisan 2008 19:28  mesajın adresini al  
tane® can
tane® can
liseliler ile biliyor artık grange'ı , ben üniversitede tanışşmıştım baya popüler olmuş yani:) şeytan yemini eski kitaplarına göre sönük kalmış bence aklımadayken okuaycaklara söliim de çok fazla beklenti içine girmesinler

30 Nisan 2008 16:27  mesajın adresini al  
pga::h.a
pga::h.a
ilk 100 sayfasını kasa kasa okudum şeytan yemininin
Diğer kitaplarını elimden düşürememiştim halbuki
hatta hala bitiremedim o kitabı

30 Nisan 2008 16:29  mesajın adresini al  
bigbang
bigbang
he rkitabını okudum
en iyisi siyah kandı
leyleklerin uçuşu sevdim ama herkesin aksine kızıl nehirleri o kadar sevememiştiç
zaten bu başlığı da ben açmıştım

30 Nisan 2008 16:30  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 33
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008