gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Edebiyat - jean christophe grange
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
hırpık
hırpık
Kitabını elime aldığımda sıkılmadan saatlerce okuduğum nadir yazarlardan..
Olayları anlatma stili o kadar güzel ki insan her şeyi en ayrıntısına kadar hayalinde canlandırabiliyor.

4 Şubat 2007 13:49  mesajın adresini al  
sryr
sryr
bütün kitaplarını okudum,takip ediyorum ama bence böyle kitaplar kesinlikle filme dönüştürülmemeli insanların hayal gücü kısıtlanıyo...

4 Şubat 2007 14:42  mesajın adresini al  
hırpık
hırpık
kesinlikle..bi kere daha farklı canlandırıyorsun kafanda..hayal kırıklığı oluyo bu tür filmler..mesela Kızıl Nehirler filmi çok vasattı bence.. (pardon nehirler kızıl akacak mıydı neydi filmin adı..)

4 Şubat 2007 15:00  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
:.cevriye.:
off rüyamda parça pinçik cesetler gördüren insan evladı şirin şey..bi o bi de maxime chattam..

4 Şubat 2007 15:13  mesajın adresini al  
manumanu
manumanu
kızıl nehirleri okurken ben de çok etkilenmiştimm..ama filmi cidden berbat olmuştu kafamdaki herşeyi mahvetti o film:S

4 Şubat 2007 15:38  mesajın adresini al  
midman
midman
boris vian dan buyana ara vermeden bitirdiğim ender yazarlardan

4 Şubat 2007 15:38  mesajın adresini al  
midman
midman
aslında bi yasak konmalı bu sinemaya uyarlamalara yada adını değiştirsinler çünkü zaten başka bişey halini alıyor...

4 Şubat 2007 15:40  mesajın adresini al  
uur böcüü...
uur böcüü...
bence harika bi yazar.. bende tum kitapalrını okudum.. tarzını cok begeniorum.. ama filmler rezalet olmus tum hikayeyi sıradanlastırmıs... yenii kitabını merakla bekliorum..

4 Şubat 2007 15:54  mesajın adresini al  
hırpık
hırpık
Kurtlar İmparatorluğu filmi de komikti mesela..hem garip bi bitişi vardı sanırım yani o da sıradanlaştırmıştı kitabı..zaten bazı yerleri atlanıyo hep kopuk kopuk oluyo..

4 Şubat 2007 16:20  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
mükemmel betimelemeler yapıo, adeta resim yapar gibi. gizem yaratmaya çalışmadan sürprizler yapmayı başarıyo. kitap okutuo kendini bir solukta. favori yazarlarımdan biri. tüm kitaplarını okudum, tüylerin diken diken oluo ama yine de elinden bırakamıosun

4 Şubat 2007 16:27  mesajın adresini al  
se7en
se7en
jean cristophe grange e bayılmıştım çok beğenmiştim adamı
maxime chattam da onun izinde diyorlar ben yeni okudum maxime i ama
bence maxime grange gibi olmak için çooookkk çalışmalı

4 Şubat 2007 16:35  mesajın adresini al  
palali
palali
dan brown'dan sonra en beğendiğim yazar. bir solukta okunuyor kitapları. özellikle kurtlar impartorluğu çok iiydi ama filmi tam bir rezaletti nehirler kırmızı akar (kızıl nehirler) ona göre çok daha iyi bir uyarlamaydı. kurtlar imparatorluğunda ülkücüleri ninja gibi lanse etmeleri gerçekçilikten uzaktı ve oldukça komikti.

4 Şubat 2007 17:54  mesajın adresini al  
ruin
ruin
mükemmel,süper,harika.
fakat genelde aynı tarz yazdığı için artık romanların sonunu tahmin edebiliyorum.buna ragmen çok başarılı bence.

4 Şubat 2007 18:05  mesajın adresini al  
İsİlwen İsİlra(*)
İsİlwen İsİlra(*)
çok sevdiğim bir yazar, her ne kadar kitapları sinemaya uyarlanırken her seferinde hayal kırıklığına da uğratsa vazgeçilmezlerimden biri... kızıl nehirler kitabı beni büyülemişti

4 Şubat 2007 21:19  mesajın adresini al  
brethil
brethil
Kurguları ve ceset tasavirlerine hasta olduğum insan.. en son Siyah Kan'ı okuduktan sonra uzun bir süre kendime gelemedim..Nası tekniklerdir onlar öyle insanı cinayete teşvik ediyor adeta :)

5 Şubat 2007 00:27  mesajın adresini al  
penqü*ş
penqü*ş
yeni kitabını istiorm artık:( maxime chattam ın tarzı da ona bensio,birisi demş hatta.bn onu da çok beğendm grange kitap çıkarana kdr idare ederm onna diodm ama bitti:(

5 Şubat 2007 02:20  mesajın adresini al  
deciever of fools
deciever of fools
polisiye kralı...

18 Şubat 2007 20:32  mesajın adresini al  
gitanne
gitanne
kızıl nehır süper bı kıtaptı ama fılmı bı o kdr berbat...nese adam yınede gzl kıtaplar yazıo..:s

18 Şubat 2007 20:48  mesajın adresini al  
okanist
okanist
güzel ve akıcı yazan bir yazar, ayrıca çevirileri de bir o kadar güzel olan yazar..kurtlar imparatorluğu hoşuma gitmişti, bir solukta bitirmiştim..ama yaptığı kitap uyarlaması filmleri de bir o kadar berbat bence..

22 Mart 2007 14:31  mesajın adresini al  
ark
ark
ta$ meclisinde kullanılan o kadar güzel materyallarle o kadar kötü bir son yapan yazardı değil mi bu grange :)))

22 Mart 2007 23:43  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008