| |
bıdıbıdıbıdı
|
ben bizim fethiyede bi mülakata girdim.adam ingilizce bişeyler anlat bana gerçi ben fazla ingilizce bilmem ama dedi :D
ben başladım saçmalamaya yeterki ingilizce duysun diye
adam sonra benim gramerimi düzeltti yaf :D
ehehehe güzel ve zevkliydi zevk için de gitmek lazım mülakatlara
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
donniedarko
|
ingilizce diyince aklima geldi.
yurt disinda girmistim bir mulakata, 1 saat 15 dk ne konusur insan.
ciktigimda kulaklarim kizarmisti. Stefan denen serefsiz cok ustume geldi, hadi Claudia insan kaynaklarindan geyik sorular sormustu ezberledigim cevaplari patlattim tak tak ona ama Stefan, araya girince darmadagin oldum.
zaten kendi dilimizde konusmayi bilmioyuz kardesim dogru duzgun...
ama muthis deneyimdi, sonra TCde hic sallamaz oldum gorusmeleri...
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
hırpık
|
bugün katıldığım bir seminerde, bir insan kaynakları uzmanı iş görüşmelerinde mutlaka karşımıza gelecek 8 altın sorudan bahsetti..sizin için de yararlı olabileceğini düşündüm:
1) Ücret beklentiniz nedir?
(mümkün olduğunuz kadar rakam telaffuz etmemeye çalışın.tabi tecrübeliyseniz ayrı.''takdir sizindir'' de demeyin; acizliğinizi gösterir.)
2) Firmamızı tercih sebebiniz nedir?
(mutlaka firma hakkında bilgi edinin.''her yere başvurdum da burayı da bi deneyeyim dedim.'')
3) Kendinizi nerede görmek istiyorsunuz? Kariyer hedefiniz nedir?
(''bu şirketin ceo'su olmak istiyorum..'')
4) Stres altında çalışabilir misiniz?
(''stres de neymiş..'')
5) Sizi alırsak şirketimize ne katacaksınız?
(''ben olmadan siz bi hiçsiniz..'')
6) Daha önce üniversite etkinliklerinde görev aldığınızda ekip arkadaşlarınızla ilişkileriniz nasıldı?
(sırf okumakla bitmiyormuş demek ki her şey..sosyal da olacakmışız.. gerçi bi çoğumuzun etkinliklerdeki ilişkileri(!) de tartışılmaz :D)
7) Neden bu işe uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?
(buna bi yorum getiremedim.. :S)
8) Zayıf yönleriniz nelerdir?
(insanın kendini bilmesi, burda da yeterince önemli, görüldüğü üzere..)
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
hırpık
|
aklıma gelmişken; erkek arkadaşlarım; sakın beyaz çorap giymeyin mülakatlara giderken.. :))
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
-&-...........-&+
|
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
ayrıca kesinlikle tokalaştıktan sonra alışkanlıkla karşınızdakini yanaklaından öpmeye kalkmayın:) ya ben bi kez girdim iğrençti, ben mülakat icin gün verilmesini bekliodum pat die aldılar mülakata, bence en iğrenç soru bana kendinizden bahsedin sorusu
|
|
~ 549 gün
|
|
| |
$hekher
|
Ben genelde çalışmadıım yerlerde çalıştığımı söylüyorum çok etkileyici oluyo... Yada not ortalamanız 2 is 3 diiyn atın arkadaşlar yalandan kim ölmüş :)
|
|
~ 548 gün
|
|
| |