ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
araba arıyorum
sahibinden bayandan doktordan temiz kelepir ikinci el araba
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

güveeen
güveeen
2001-2005 model arası, 40000 km'ye kadar, hatchback veya coupe, düz vites, ABS, klima, sürücü-yolcu airbag, sis farı, alaşım jant, elektrikli yan aynalar, sunroof, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, modifiye edilmemiş
Özelliklerinde 15.000 Ytl civarı bir araba arıyorum. sahibinden.com, arabam.milliyet.com gibi adreslerin çoğuna baktım. Eğer çevrenizde yukarıda yazdığım özelliklerdeki arabasını satmayı düşünen birileri varsa ve bana haber verirseniz sevinirim.
Sırasıyla araba tercihlerim:
1) Peugeot 206xs,rg,quik,xt,...
2) Opel corsa
3) Seat ibiza
4) Renault clio sport,rs
5) Diğer
~ 566 gün   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
arabamcomdan bulamadın burdan bulacan yani?!

güveeen
güveeen
Orda da seçenekler var tabii. Ama ben henüz hiçbir yere ilan vermemiş ya da internette ilanı olmayanları biliyorsanız bana da söyleyin dedim.

unknown artist! demis ki:

arabamcomdan bulamadın burdan bulacan yani?!

press
press
bence fiat marka araba bulabilirsin böle eğer 2001-2005 arası arıyosan

güveeen
güveeen
12000 ytl civara paliolar var ama ben daha çok 206 arıyorum. Onlarında fiyatları benim vermeye hazır olduğum fiyat civarında. Bir tanesini aradım boş gün yaratamadığım için bir hafta sonra bakmaya gelelim dedim, tamam dedi. Sonra aradım ulaşamadım bi haftadır. Bikaç tane de Ankara'da var da,önce İstanbul'dan bakıyorum. Varsa tanıdığınız birinin satılık arabası...

ee buldun cevabı demis ki:

bence fiat marka araba bulabilirsin böle eğer 2001-2005 arası arıyosan

tbc
tbc
burdan araba bulmak biraz zor olsa gerek.. bul, spoiler'ın benden..

güveeen
güveeen
ben de ilk seni gezdiricem :))) muahahua

a yea demis ki:

burdan araba bulmak biraz zor olsa gerek.. bul, spoiler'ın benden..

petunya
petunya
aa bnde arıorum..
fiat ve renault tercihim. 10000 - 15000 ytl arasıı..
temiz bakılmış hasarsıız

yonetmensfk
yonetmensfk
vay beeeeeeeeee

press
press
fiat palio alma derim ben sana bizim arkdaş aldı satması bir oldu 1.2 motor
4. vites hala 6okm/hr ile gidio:D

güveeen
güveeen
Düzgün bişey bulamazsam palio'ya razı olacak gibiyim ama olmaz böyle bişey umarım.
~ 565 gün   mesajın adresini al  

yaw
yaw
bu şaka olmalı!

bonaventure
bonaventure
arayan bulur...

orange..
orange..

güveeen demis ki:

2001-2005 model arası, 40000 km'ye kadar, hatchback veya coupe, düz vites, ABS, klima, sürücü-yolcu airbag, sis farı, alaşım jant, elektrikli yan aynalar, sunroof, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, modifiye edilmemiş
Özelliklerinde 15.000 Ytl civarı bir araba arıyorum. sahibinden.com, arabam.milliyet.com gibi adreslerin çoğuna baktım. Eğer çevrenizde yukarıda yazdığım özelliklerdeki arabasını satmayı düşünen birileri varsa ve bana haber verirseniz sevinirim.
Sırasıyla araba tercihlerim:
1) Peugeot 206xs,rg,quik,xt,...
2) Opel corsa
3) Seat ibiza
4) Renault clio sport,rs
5) Diğer

bence bulunurda bu fiyata, alacağın arabanın temizliğide çok önemli yani..mesela ankaradan galeriden aldım 3ay felan oldu 307xs 49000kmde araba çok temiz... bence 307leride al listene..tabi fiyatı braz çıkman lazım

güveeen
güveeen
307 fiyatına ibiza'nın en full modeli var. Peugeot'da sadece 206 ları seviyorum. Arabanın özelliklerinden önce dış ve iç görünümü önemli benim için. Verebileceğim paraya 206'dan daha kaliteli arabalar var (yol tutuşu vs.) ama 206 diye tutturmuş durumdayım :)

tohunç
tohunç
kardeş araba galeride aranır yada araba satış sitelerinde :P

güveeen
güveeen
deme :)

orange..
orange..

güveeen demis ki:

307 fiyatına ibiza'nın en full modeli var. Peugeot'da sadece 206 ları seviyorum. Arabanın özelliklerinden önce dış ve iç görünümü önemli benim için. Verebileceğim paraya 206'dan daha kaliteli arabalar var (yol tutuşu vs.) ama 206 diye tutturmuş durumdayım :)

abi 307 yle seat ibizayı karşılaştırmana harbi şaşırdım yani..ibiza sıfır olsun ne olursa olsun marka dan zaten kaybedio..bence markadan vazgeçme ..bu arada 307xs lerin görünüşü güzel bence siyah full versionu bendeki tek sorun benzinpeugeot 206 ii arabalar da temiz bulmak lazım tabi estetiğe önem veriosun anladığım kadarı ile arabanın rengi ve dış donanımıda önemli yani..inş temiz güsel bi 206xs bulursun

güveeen
güveeen
var aslında buldum da adama ulaşamıyorum bi türlü. Ulaşsam aynı gün servise gösterip önemli bi falsosu yoksa alıcam ama adam cevap vermiyo. Çok da temiz kazasız fln dediğine ve resimlerinden gördüğüme göre. 206 xs 2003 model 24000km'de siyah...

orange..
orange..
ooo iimiş siyah hemde alırsın inş da 2siyah pejo konvoy yaparız :))

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008