ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
aa bu derginin yeni sayısı gelmiş mi acaba diye kendimizi ele vermeyen bir cümle kullanıp,pengueni ,fhmyi, pivotu,blue jean vs vs hatmetmek.
3 Şubat 2007 17:40
ateşböceee
ben de dahil olmak üzere hepmzn yaptığı gibi..güsel oluo:)
3 Şubat 2007 17:42
üstteki
benim yapmaya utandığım hadise..Hadise demişken; stir me up stir me up..
3 Şubat 2007 17:44
frnz
hehe...:):)bnde yapıormmm...:):)
3 Şubat 2007 17:44
ürperi bacası
penguen dergisini okuyorum çok güzel oluyor
ayakta beleşe okunacak en güzel dergi
3 Şubat 2007 17:48
gokkche
ya bizim evin aşağısında bi bakkal var, orda hep gider gazete okurlar. bütün gazeteyi okurlar ama. ööle az boz da diil hani. yuff diorum ben ama yaa. bari sadece başlıklara bakın. ben sadece başlıklara bakarım mesela:PP
3 Şubat 2007 17:52
bigbang
migrostan çıkacağım zaman son sayfayı işaretlerim bile
3 Şubat 2007 17:57
^^^^
bugün sahilde yürüyüş yapıodum ve çok esiyodu...çok üşüdüğüm için ısınmak için biyere girmeliydim ve bu alışveriş merkezi oldu:)
alışveriş yapamayacağım için dergi okumaya giriştim:)))çok güsel oluo yaff:))
3 Şubat 2007 18:00
ürperi bacası
:))
bigbang demis ki:
migrostan çıkacağım zaman son sayfayı işaretlerim bile
3 Şubat 2007 18:01
william wallace
- Sadece kendinizden, kendinizle ilgili sıradan bir durumdan bahsetmek için ya da arkadaşınızla konuşmak, selamlaşmak vb durumlar için başlık açmayınız. bu gibi durumlarda forum yerine ortakantin'in notdefteri, mesaj ve duvar özelliklerini kullanmanızı öneririz. çok istiyorsanız geyik kısmına açın madem
Forum kullanma kılavuzu - göz atmakta fayda var diye bişi var onda yazıyo...
3 Şubat 2007 18:08
avicenna
ötesi kitapçıda beleş kitap okuma gelip gidip okuyup bir sürü kitap bitirme =))) bi arkadaş yapıodu ..
3 Şubat 2007 18:28
keti
en yakın penguen dergisi göze kestirilir
yavaşça alınıp yiğit özgür sayfası açılır
gülme efektlerine halim olmaya çalışılarak sayfa okunur
çaktırmadan dergi yerine bırakılır :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9196
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.